Bygg din business i The House

12 april 2019

I Nya Hovås, ett stenkast från havet och bara 13 minuter från centrala Göteborg, hittar man The House. Ett hus fullt av möjligheter och där allt i stort sett började när en stadsdel i världsklass skulle ta form. Här blir du medlem och hyr en flexibel eller fast arbetsplats eller kanske ett eget kontorsrum. Eller varför inte hyra hela huset för ett event eller en lansering?

När David Fredriksson, etableringsansvarig och uthyrningsansvarig för The House och Nya Hovås, ska beskriva The House använder han ordet innovationsrikt. 

– I The House får du verkligen ta del av en miljö där du kan bygga din business vidare och skapa viktiga nätverk. Dels genom coworking och andra typer av arbetsplatser men även genom möten och events. Vi är ett helt konferenshus med många möjligheter, även för externa kunder.

Fler kontor och mötesrum

Och många möjligheter ska bli ännu fler. Just nu smids det planer för framtiden. 

– Vi kommer överlag att satsa mer på konferensdelen och bland annat förändra och utöka några av mötesytorna.

I dag kan man hyra flera konferensrum med upp till tio sittplatser men också hela The House som rymmer 150 personer. Perfekt för ett större event eller en lansering. Man kan också ha inspirerande möten i gradängen som rymmer 70 personer eller hålla möten för upp till 14 personer i det fina orangeriet på takterrassen.

I The House får du verkligen ta del av en miljö där du kan bygga din business vidare och skapa viktiga nätverk. 

Dessutom kommer man att kunna bygga om och på det viset skapa fler kontorsrum. 

– I dag är alla våra kontorsrum uthyrda så det känns bra att få denna möjlighet. Vi gillar att ligga före efterfrågan, ler David Fredriksson.

Och att få in fler företag har många fördelar.  Fler företag bidrar till dynamiken här och stärker nätverket ytterligare. Dessutom är det våra hyresgäster som hjälper oss att utveckla hela konceptet. Vi har många olika företag och branscher representerade i The House och den differentieringen innebär ett stort mervärde. Det är kul!

som medlem

I alla medlemskap ingår fritt deltagande i The House inspirationsprogram, konferensrum, wifi på 1 000 Mbit via fiber, dagstidning, skrivare, scanner, kaffe/te och frukt plus städning och parkering. Dessutom får man som hyresgäst tillgång till service via husets Front Office staff och även till alla sociala ytor och mötesplatser. Exempelvis piazzan med sin lounge, köket, biblioteket med den öppna spisen och takterrassen där orangeriet ligger, plus omklädningsrum och bastu. Man blir medlem på kort eller lång tid och hyr antingen en flexibel plats, en fast plats eller ett eget kontor. Och i The House får mindre företag samma fördelar som storföretagen. 

Tre alternativ

Den mest flexibla lösningen är ”Flexible open office” som innebär en arbetsplats i husets loungemiljö. Här sitter man var det passar just för dagen med en bindningstid på endast tre månader.  

Väljer du alternativet ”Workspace” får du tillgång till ett eget höj- och sänkbart skrivbord med kontorsstol, skrivbordslampa och en låsbar hurts plus förvaringsmöbel. Även här är bindningstiden endast tre månader. 

Vill du hellre ha ett eget kontorsrum ska du välja lösningen ”Private office”. Här kan du låsa om dig och dina grejer och kan möblera med ett eget höj- och sänkbart skrivbord med kontorsstol och skrivbordslampa plus en hurts och en förvaringsmöbel. Bindningstiden för detta alternativ är sex månader och rum finns för upp till sex personer. 

Och skulle du behöva jobba inne i Göteborg en dag finns det ytterligare en lösning då The House dessutom samarbetar med Flora Workspace vid Grönsakstorget. 

Blandstad i världsklass

Skulle du behöva åka in till Göteborg någon dag är det antagligen inte för att du saknar något i The House eller i området. Nya Hovås har utvecklats precis i den riktning som fastighetsbolaget och initiativtagarna Next Step velat. 

– Området är på god väg att bli det vi velat hela tiden - en blandstad i världsklass. I dag finns här en ICA-butik med 25 000 besökare/vecka, flera unika småhandlare som ser ljust på framtiden och en mängd olika verksamheter, inte minst i The House. Alla här vill åt samma håll och månar om området, det känns väldigt positivt.

Det byggs fortfarande mycket och Nya Hovås kommer att växa vidare i en kommande detaljplan. När helheten är klar, ungefär 2027, kommer det att finnas 2 300 bostäder och 70 000 kvm kommersiell yta här. En plats för omkring 7 000 människor att leva och verka på. 

– Det ska bli kul att följa den fortsatta resan, menar David Fredriksson avslutningsvis.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.