Bolidentriangeln drar företag

27 oktober 2020

Castellum har nyligen tecknat fem nya hyresavtal i Bolidentriangeln Johanneshov, där även deras WorkOUT-koncept för utearbetsplatser är tillgängligt för samtliga hyresgäster.

Castellum_webb.jpg
Bild: Castellum

- Det är uppenbart att Bolidentriangeln har en stark dragningskraft med sitt läge attraktiva läge, säger Martin Bjöörn som är vd för Castellum Region Stockholm-Norr.

De fem verksamheter som under hösten flyttar in i sina nya lokaler i Bolidentriangeln är Citymail, Pressens Morgontjänst, Cell Solar Nordic, Degea och Geberit. Den sistnämnda är en anrik och marknadsledande aktör i Europa inom sanitetsprodukter. Bolaget har 29 produktionsanläggningar med ca 12 000 anställda i 50 länder.

Det är uppenbart att Bolidentriangeln har en stark dragningskraft med sitt läge attraktiva läge.

- Hos Castellum hittade vi en lokal som matchade våra behov väldigt bra. Vårt val påverkades också av det strategiska läget, goda kommunikationer och närheten till Tele 2 Arena med shopping och övriga aktiviteter i området, säger Morgan Forsberg, Manager Sales Force East, på Geberit som hyr cirka 700 kvadratmeter i fastigheten.

Fastigheten Tjurhornet 15 har en total uthyrningsbar yta om 23 800 kvadratmeter och ligger på gångavstånd till Slakthusområdet och Globenområdet. Läget och de utmärkta kommunikationerna lockar företag att etablera sig i området. De fem nya hyresgästerna hyr totalt 3 000 kvadratmeter.

- Vi upplever en stark efterfrågan på lokaler söder om söder. Johanneshov och Lindetorp lockar med utmärkt läge och goda kommunikationer, vilket talar stort för den potential som finns i området. Vi är också glada över att Geberit som är en marknadsledande aktör i Europa valt att satsa i Bolidentriangeln, säger Martin Bjöörn avslutningsvis.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.