38 procents vakans i Entré

23 april 2018

I februari tecknade Trianon ett tioårigt avtal om uthyrning av ca 4 000 kvm till sport- och actioncentret ExtremeZone, som även kommer att öppna restaurang. Sedan Trianons tillträde av Entré förra sommaren har man ökat uthyrningsgraden betydligt.

Entre_Malmö.jpg
Bild: Trianon

Trianons tillträde av Entré skedde i slutet av juni förra året. Då hade man en uthyrningsgrad på 48 procent.

- Vi har gått från en uthyrningsgrad i fastigheten på 48 procent till 62 procent. Det innebär att cirka 38 procent av fastigheternas yta återstår att hyra ut. Det avser främst plan 2 i fastigheten som ligger ut mot Hornsgatan. Plan tre i samma fastighet är efter uthyrningen till ExtremeZone helt uthyrd, likaså 80 procent av bottenplanet, säger Mari-Louise Hedbys, vVD och Ekonomichef, Trianon.

ExtremeZone med fokus på sport och aktivitet

ExtremeZone, som efter sommaren öppnar ett sport- och actioncenter med restaurang på Entré, har fokus på sport och aktivitet. Parkour, höga klätterväggar, Ninjabanor, extremtrampoliner, foampits, airtracks och flera andra aktivieteter kommer att finnas representerade.

- Det här blir en perfekt pusselbit i vår långsiktiga plan för omställningen av Entré till något helt nytt. Vi är tidigt ute med mixen av nöje, aktiviteter, samhällsservice och handel. Trenden säger att det kommer vara avgörande för galleriornas framtid och det här samarbetet känns därför helt rätt, säger Olof Andersson VD på Trianon.Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.