"30 år av nytänk"

31 augusti 2022

Svenska Hus framgångshistoria spänner över tre decennier och mycket har hunnit hända sedan grundaren Hans Eliasson startade bolaget - både för Svenska Hus som företag och i världen. Snart är det dags för ett jubileumsfirande där gästerna får följa med på en tidsresa som garanterat kommer att återuppliva gamla minnen.

sv-hus.jpg
Svenska Hus firar 30 år med en tillbakablick på framgångssagan.

Tillbakablickarna kommer bland annat att innehålla när Riksbanken höjde räntan med 500 procent, när Svenska Hus blev tilldelade Byggnadsvårdspris för ”en serie goda ombyggnader” och det totala omtaget av den visuella identiteten med ny profil och logotyp. Fastighetsbolagets jubileum firas med öppet hus i alla regioner utifrån temat ”30 år av nytänk”.

- Det ska bli oerhört roligt att få fira de fantastiska 30 åren vi har bakom oss och hur mycket vi har vuxit med antal fastigheter och den imponerande lönsamheten vi har. Men inte minst ska det bli underbart att få fira tillsammans med alla som har varit en del av att göra Svenska Hus till det vi är idag, säger vd Nils Rydh.


Josefin Heidenborg, kommunikationsansvarig på Svenska Hus, beskriver firandets tema som en förlängning av bolagets synsätt.

– Svenska Hus värdeord ”Plats för nya tankar” kommer genomsyra festligheterna. Ända sedan 1992 har vi varit framåtsträvande med ett långsiktigt tänk, där vi alltid satt våra hyresgäster i första rummet – därav ”30 år av nytänk” som tema. Förutom att blicka framåt kommer vi också minnas; spännande förvärv, modiga initiativ och givetvis bjuda våra gäster på en underhållande tidsresa genom 90-talet.

Förutom mat och musik kommer det bli filmvisning med en av Svenska Hus nyckelpersoner, spel och inte minst en goodie bag. Jubileumspåsen kommer bland annat innehålla ett Svenska Hus-spel som endast finns i begränsad upplaga och som är exklusivt framtaget för 30-årsfirandet.

Öppet Hus kommer att hållas på regionkontoren i Göteborg, Stockholm och Skåne i september månad.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.