30 000 kvm logistik

2 oktober 2018

Verdion Logistics Park Landskrona är perfekt belägen mellan Malmö och Helsingborg. Avståndet är kort till båda städerna, och härifrån når man enkelt Köpenhamn, Göteborg och andra svenska och europeiska städer.

Verdion är en ledande investerare, utvecklare och kapitalförvaltare inom fastigheter med fokus på logistik och lager på det Europeiska fastlandet. De har stor erfarenhet och mycket stark ekonomisk uppbackning. Bolaget stöds av kanadensiska Healthcare of Ontario Pension Plan, en av världens största pensionsfonder som förvaltar över 70 miljarder dollar. Verksamheten vilar därmed på en mycket stadig grund.

ett dynamiskt område

I Verdion Logistics Park Landskrona kan kunderna beställa specialanpassade byggnader som tillgodoser deras behov. Läget är perfekt för dem som använder hamnarna i Landskrona, Malmö och Helsingborg samt för företag som vill leverera varor till Malmö, Köpenhamn och Göteborg. Med de smidiga förbindelserna kan Verdion skapa flexibla lösningar som ger bästa möjliga värde för slutanvändarna. Med banbrytande forskning och tekniska innovationer är den här regionen ett av Europas mest dynamiska områden.

Parken ligger dessutom i det som brukar kallas Medicon Valley, en region med många medicin- och bioteknikföretag. Med över
140 000 studenter, 14 universitet, 8 science park och världsledande kluster inom IKT, bioteknik och biomedicin, livsmedelsteknik och materialvetenskap är det här området otroligt attraktivt att investera, arbeta och leva i.

Skräddarsyr

Parken i Landskrona rymmer redan ett modernt logistikcenter på över 30 000 kvm, antingen i form av flera olika enheter eller en stor byggnad. Flexibilitet är en absolut nödvändighet och Verdion kan skräddarsy en anläggning som tillgodoser kundernas verksamhetsbehov. Eftersom platsen redan är förberedd för logistik och lager kan utvecklingen starta mycket snabbt och nya enheter kan stå klara inom nio månader. Här kan Verdion bygga anläggningar om 5 000-30 000 kvm. 

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.