Relier - Real Estate Advisor

Konton
Kontaktpersoner
Lokaler

Lilla Fiskaregatan 17, Centrala Lund

På bästa centrala läge ges möjlighet att utveckla er affärsverksamhet. Det vackra huset erbjuder en butiksyta på ca 105 kvm med tillhörande förrådsutrymme på ca 20 kvm. Stora fina skyltfönster ger bästa exponering mot den livliga och välbesökta gågatan. Välkommen in på visning!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 105 m²

Lilla Fiskaregatan 21, Centrala Lund

Nu finns möjligheten för er verksamhet att flytta in i en egen fastighet på Lilla Fiskaregatan i centrala Lund. Totala ytan mäter ca 545 kvm, fördelat på två plan. Mycket bra exponering mot Lilla Fiskaregatan tack vare stora skyltfönster. Bottenplan erbjuder en öppen yta för arbetsplatser alt försäljning. Pentry med matplats för personal samt ett stort förråd som tidigare fungerade som bankvalv. Plan två nås via hiss och trappa. Här finns idag 6 enskilda kontorsrum och 2 mötesrum för 4-6 personer, samt en öppen yta för arbetsplatser mot gatan. Genomgående marmorgolv, mörk matta och grå trädetaljer kring glaspartier i skjutdörrar. På baksidan av huset finns parkering för 7 bilar. Välkommen på visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 545 m²

Mobilvägen 4-6, Övriga områden

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgow på Höjdpunkten. Här finns nu möjlighet att hyra ca 610 kvm på tredje våningsplanet. Fastigheten består av sex våningsplan som alla binds samman med den ljusgård som utgör mittdelen av fastigheten. Ljuset från takfönstren sprider sig ända ner till entréplan vilket ger ett livfullt och energiskt intryck. På entréplanet är restaurang, postservice och konferensrum placerade vilket idag drivs av externa aktörer. Här samlas husets alla anställda för dagens lunch eller fikarast. En central mötespunkt som inspirerar till spontana möten. Vakanta ytor ligger i den högra delen av fastigheten, plan 3. Idag är planlösningen mestadels öppen med 6 samtalsrum placerade i mitten av lokalen. Längs med ena sidan är även 6 telefonbås placerade vilka är ett bra komplement till det öppna landskapet. Kontoret ligger i den norra delen av fastigheten och ger en härlig utsikt över vidderna mot Odarslöv och ESS-området. Det finns även möjlighet att hyra del av lager i källarplan för att hantera mindre mängd gods med inlastning via ramp. Parkering Parkeringsplatser finns att hyra intill fastigheten, på markplan samt i P-hus. Markparkering ca 618 kr/mån.

Lokaltyp Kontor
Yta 610 m²

Mobilvägen 4-6, Övriga områden

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgow på Höjdpunkten. Här finns nu möjlighet att hyra ca 2200 kvm på ett helt våningsplan. Fastigheten består av sex våningsplan som alla binds samman med den ljusgård som utgör mittdelen av fastigheten. Ljuset från takfönstren sprider sig ända ner till entréplan vilket ger ett livfullt och energiskt intryck. På entréplanet är restaurang, postservice och konferensrum placerade vilket idag drivs av externa aktörer. Här samlas husets alla anställda för dagens lunch eller fikarast. En central mötespunkt som inspirerar till spontana möten. Vakanta ytor ligger i den högra delen av fastigheten, plan 3. Idag är planlösningen mestadels öppen med ett antal samtal- och mötesrum men mindre förändringar kan ske i samråd med fastighetsägaren. Det finns även möjlighet att hyra del av lager i källarplan för att hantera mindre mängd gods med inlastning via ramp. Parkering Parkeringsplatser finns att hyra intill fastigheten, på markplan samt i P-hus. Markparkering ca 618 kr/mån.

Lokaltyp Kontor
Yta 2 200 m²

Nöbbelövsvägen 100, Gunnesbo

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 580 m²

Lilla Fiskaregatan 21, Centrala Lund

Nu finns möjligheten för er verksamhet att flytta in i en egen fastighet på Lilla Fiskaregatan i centrala Lund. Totala ytan mäter ca 540 kvm, fördelat på två plan. Mycket bra exponering mot Lilla Fiskaregatan tack vare stora skyltfönster. Bottenplan erbjuder en öppen yta för arbetsplatser alt försäljning. Pentry med matplats för personal samt ett stort förråd som tidigare fungerade som bankvalv. Plan två nås via hiss och trappa. Här finns idag 6 enskilda kontorsrum och 2 mötesrum för 4-6 personer, samt en öppen yta för arbetsplatser mot gatan. Genomgående marmorgolv, mörk matta och grå trädetaljer kring glaspartier i skjutdörrar. På baksidan av huset finns parkering för 7 bilar. Välkommen på visning!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 545 m²

Porfyrägen 14, Gastelyckan

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 2 andra företag. På entréplan erbjuds här kontorsyta om ca 360 kvm fördelat på 12 enskilda kontorsrum, ett konferensrum samt pentry och toalettpaket. Kontoret håller en modern standard med parkett, vita väggar och glaspartier mellan korridor och kontorsrum. Det finns även möjlighet att hyra lageryta om ca 260-450 kvm med direktaccess från kontoret. Lagret är försedd med en port och har en generös takhöjd på ca 10 meter. Möjlighet finns att anpassa och öppna upp kontorsdelen enligt era önskemål. Omgivning Gastelyckan är ett av Lunds bästa kontors- och industriområden. Det är både enkelt och smidigt att ta sig med bil hit då E22 passerar förbi området. Kommunikationer Fastigheten läge vid motorvägsavfart Lund Östra tillsammans med goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till huset gör det enkelt att färdas med bil. På 30 minuter med bil når man Malmö eller Köpenhamns flygplats. 150 meter från dörren finns busshållsplats med kollektivtrafik till Lund C. Parkering Parkeringsplatser ingår i hyran.

Lokaltyp Kontor
Yta 354 m²

Porfyrägen 14, Gastelyckan

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 2 andra företag. På entréplan erbjuds här kontorsyta om ca 250 kvm fördelat på 10 enskilda kontorsrum samt pentry. Kontoret håller en modern standard med mörkt golv, vita väggar och glaspartier mellan korridor och kontorsrum. Möjlighet finns att anpassa ytan enligt era önskemål. Omgivning Gastelyckan är ett av Lunds bästa kontors- och industriområden. Det är både enkelt och smidigt att ta sig med bil hit då E22 passerar förbi området. Kommunikationer Fastigheten läge vid motorvägsavfart Lund Östra tillsammans med goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till huset gör det enkelt att färdas med bil. På 30 minuter med bil når man Malmö eller Köpenhamns flygplats. 150 meter från dörren finns busshållsplats med kollektivtrafik till Lund C. Parkering Parkeringsplatser ingår i hyran.

Lokaltyp Kontor
Yta 250 m²

Mobilvägen 4-6, Övriga områden

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgow på Höjdpunkten. Här finns nu möjlighet att hyra ca 4400 kvm fördelat på två våningsplan. Fastigheten består av sex våningsplan som alla binds samman med den ljusgård som utgör mittdelen av fastigheten. Ljuset från takfönstren sprider sig ända ner till entréplan vilket ger ett livfullt och energiskt intryck. På entréplanet är restaurang, postservice och konferensrum placerade vilket idag drivs av externa aktörer. Här samlas husets alla anställda för dagens lunch eller fikarast. En central mötespunkt som inspirerar till spontana möten. Vakanta ytor ligger i den högra delen av fastigheten, plan 3-4. Idag är planlösningen mestadels öppen med ett antal samtal- och mötesrum men mindre förändringar kan ske i samråd med fastighetsägaren. Det finns även möjlighet att hyra del av lager i källarplan för att hantera mindre mängd gods med inlastning via ramp. Parkering Parkeringsplatser finns att hyra intill fastigheten, på markplan samt i P-hus. Markparkering ca 618 kr/mån.

Lokaltyp Kontor
Yta 4 400 m²

Företagsvägen 44, Nova

På Novaområdet finns nu möjlighet att hyra detta kotnor om ca 215 kvm. Kontoret erbjuder idag öppna ytor med plats för ca 10-15 arbetsplatser och ett rymligt konferensrum. Ett trevligt pentry med matplats och utgång till terass är placerat i mittendelen. Varor kan tas in genom en sluss som delas med en annan hyresgäst. Finns önskmål om butik kan ev. partier tas upp i fasaden på bekostnad för hyresgästen. Flertalet parkeringsplatser finns intill kontoret och bussar stannar utanför. Möjlighet finns att anpassa lokalen i samråd med fastighetsägaren. Parkering Flertalet parkeringsplatser finns på tomten.

Lokaltyp Kontor
Yta 215 m²

Västra Stationstorget 10, Centrala Lund

På västra sidan av Centralstationen i Lund finns nu möjlighet att flytta in Er verksamhet i ett modernt kontor med öppen planlösing. Placerat i markplan är lokalen lättillgänglig och ger en god möjlighet till exponering för alla medarbetare och kunder. Vid entrén finns plats för reception och kundmottagning. Den öppna ytan ger plats för 10-20 arbetsplatser beroende på sittning. Längs med det västra fönsterpartiet är 4 enskilda kontor alt. mötesrum placerade. Tack vare glaspartierna ges ljus i lokalen från två väderstreck.Mörk matta på golven dämpar ljudet i lokalen och skapar med de vita väggarna och glaspartierna en modern och fräsch känsla. Välkommen på visning! Parkering Parkering hänvisas till närliggande markparkeringar och P-hus.

Lokaltyp Kontor
Yta 260 m²

Porfyrvägen 14, Gastelyckan

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 2 andra företag. Plan tre erbjuder ett helt våningsplan på ca 1789 kvm. Idag är kontoret främst rumsindelad men med stor möjlighet att öppna upp alla ytor för att skapa en öppen planlösning runt vattenpaketen och trapphuset. Alla anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren. Omgivning Gastelyckan är ett av Lunds bästa kontors- och industriområden. Det är både enkelt och smidigt att ta sig med bil hit då E22 passerar förbi området. Kommunikationer Fastigheten läge vid motorvägsavfart Lund Östra tillsammans med goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till huset gör det enkelt att färdas med bil. På 30 minuter med bil når man Malmö eller Köpenhamns flygplats. 150 meter från dörren finns busshållsplats med kollektivtrafik till Lund C. Service Stort utbud av lunchrestauranger i området. Parkering Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran

Lokaltyp Kontor
Yta 1 789 m²

Klostergatan 9, Centrala Lund

Mitt i centrala Lund finns nu ett nyrenoverat kontor ledigt på Klostergatan 9. På tredje våningen välkomnas ni in i ett luftigt rum som utgör pentry och matplats/mötesrum med fönster mot gården. Med fönster mot Klostergatan ligger fyra genomgående kontorsrum placerade med attribut som vacker fiskbensparkett, högt i tak och bevarade stuckaturer. Välkomna på visning. Parkering Parkering hänvisas till p-hus vid Åhléns och Lundia/Malmborgs, ca 5 minuters promenad.

Lokaltyp Kontor
Yta 113 m²

Propellervägen 16, Gastelyckan

I denna moderna fastighet på Propellervägen/Hasslunda erbjuds nu en butikslokal i bottenplan för ny hyresgäst. Tack vare stora skyltfönster har Ert företag bästa möjliga skyltläge mot Sydöstra vägen, nya Dalbyavfarten. Ytan är idag helt öppen med ett minde förråd och personalutrymmen i bakre delen. Det finns möjlighet att koppla in dusch i det väl tilltagna badrummet. Mycket fräsch lokal med ljusa och moderna materialval! Anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren. Parkering Parkeringsplatser finns att nyttja utanför butiken

Lokaltyp Butikslokal
Yta 200 m²

Porfyrvägen 14, Gastelyckan

Moderna och fräscha kontorslokaler med största utsträckningen enskilda kontor med möjlighet till att anpassa till öppna planlösningar, area kontor ca 3393 kvm. Ett lager om ca 831 kvm finns i anslutning till lokalen, lagerhöjd ca 10 meter. Kontoren är fördelade på tre plan; Entréplan utgör ca 711 kvm fördelat på en stor matsal med kök, en konferensavdelning i anslutning till receptionen samt en kontorsdel med ett antal enskilda kontorsrum. Plan två utgör ca 893 kvm, idag rumsindelat men möjlighet att öppna upp alla ytor för att ska öppen planlösning runt vattenpaketen och trapphuset. Plan tre erbjuder ett helt våningsplan på ca 1789 kvm med samma förutsättningar som ovan. Omgivning Gastelyckan är ett av Lunds bästa kontors- och industriområden. Det är både enkelt och smidigt att ta sig med bil hit då E22 passerar förbi området. Kommunikationer Fastigheten läge vid motorvägsavfart Lund Östra tillsammans med goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till huset gör det enkelt att färdas med bil. På 30 minuter med bil når man Malmö eller Köpenhamns flygplats. 150 meter från dörren finns busshållsplats med kollektivtrafik till Lund C. Service Stort utbud av lunchrestauranger i området. Parkering Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Lokaltyp Kontor
Yta 4 224 m²

Stora Södergatan 45, Centrala Lund

Nu kan vi erbjuda upp emot 5000 kvm moderna kontorsytor mitt i centrala Lund. I fastigheten finns lediga ytor på plan 1-5 som går att dela av i olika storlekar från ca 500 kvm och uppåt. Lokalerna präglas av moderna ytskikt med textilmatta och glaspartier som genomsyrar samtliga våningsplan. På plan 4 finns idag konferensytor för upp emot 82 personer. Högst upp i fastigheten finns ett stort beredningskök, stor matsal och två trevliga terrasser där ni kan avnjuta er lunch under sommarhalvåret. Välkomna på visning! Parkering 105 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån.

Lokaltyp Kontor
Yta 500 m²

Stora Södergatan 45, Centrala Lund

Nu kan vi erbjuda upp emot 5000 kvm moderna kontorsytor mitt i centrala Lund. I fastigheten finns lediga ytor på plan 1-5 som går att dela av i olika storlekar från ca 500 kvm och uppåt. Lokalerna präglas av moderna ytskikt med textilmatta och glaspartier som genomsyrar samtliga våningsplan. På plan 4 finns idag konferensytor för upp emot 82 personer. Högst upp i fastigheten finns ett stort beredningskök, stor matsal och två trevliga terrasser där ni kan avnjuta er lunch under sommarhalvåret. Välkomna på visning. Parkering 105 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån.

Lokaltyp Kontor
Yta 5 000 m²

Magle Lilla kyrkogata 28, Centrala Lund

Nu finns det möjlighet att hyra ett centralt kontor i Lund med tillhörande lägenhet. Kontorsytan mäter ca 78 kvm och består av en öppen yta, mötesrum, pentry och wc. Till lokalen hör en mycket fin och nyrenoverad lägenhet på totalt ca 43 kvm. Lägenheten har ett nytt fräscht kök samt toalett med dusch. Lägenheten är lättillgänglig från den lummiga innergården och kontorslokalen nås från Magle Lilla kyrkogata. Se ritning markerat med rött, kontor mot gatan och lägeneten med ingång från gården. Välkomna på visning av denna pärla mitt i centrala Lund!

Lokaltyp Kontor
Yta 121 m²

Annedalsvägen 9, Väster

På Annedalsvägen 9 i Lund finns nu ett ledigt lager om ca 410 kvm. Till lagret finns kontorsyta, verkstadsyta, omklädningsrum med duschar samt pentry. Kontorsytorna är flexibla och går att ändra vid behov. Det finns även möjlighet att hyra till ytterligare kontorsyta på ca 375 kvm i direkt anslutning till lagerlokalen. Takhöjden mäter 6,4 m ända upp och 4,7 m upp till ventilation. Port finns som även går att bygga ut. Måtten mäter idag ca 2,08*2,1 m. Gott om parkeringsplatser utanför lokalen. Parkering P-platser finns utanför lokalen

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 410 m²

Annedalsvägen 9, Gunnesbo

Trevligt kontor på Annedalsvägen om ca 364 kvm. Idag är planlösningen rumsindelad och i äldre stuk, lokalen kommer att anpasss i samråd med fastighetsägaren. Hyran baseras på ett renoverat kontor. Se förslag på planlösning bland bilderna. Det finns möjlighet att hyra anslutande lagerlokal om 410 kvm, även detta kan anpassas i planlösningen. Det finns en egen entré till kontoret samt en egen passage till lagret. Utanför lokalen finns gott om parkeringsplatser. Välkomna!

Lokaltyp Kontor
Yta 364 m²

Skomakaregatan 11-15, Centrala Lund

Välkommen upp till plan 3 där vi kan erbjuda en ledig kontorsyta om ca 150 kvm. Möjlighet finns att slå samman ytan med plan 2 och då skapa ca 250 kvm trevlig kontorsyta i centrala Lund. Planlösningen och ytskikten anpassas i samråd med fastighetsägaren. Kontoret är mycket centralt beläget bakom Mårtenstorget med dess stora utbud av all tänkbar service. Parkering finns ev att hyra i garaget alt i närliggande i P-hus. Parkering Garageplats. Går att hyra för 700 kr/mån.

Lokaltyp Kontor
Yta 150 m²

Annedalsvägen 9, Väster

På bra skyltläge intill Fjelievägen ligger detta kontorshus som nu kan erbjuda en modern vårdlokal till uthyrning. Entrén nås från Annedalsvägen 9, med parkering utanför. Besökare välkomnas in i en öppen entré för väntrum i anslutning till toaletter. Alla behandlingsrum, i varierande storlek, ligger placerade utmed fönsterraderna vilket skapar ett bra ljus i varje rum. 8 st är försedda med vask och 3 st fungerar som lab/provrum. I mitten av lokalen finner ni konferensrum, wc och städ. Ljusa och moderna materialval i hela lokalen. Endast momspliktiga verksamheter. Välkommen på visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 495 m²

Avtalsvägen 13, Nova

Ledig butikslokal på Populära Nova. Fastigheten har blivit avdelad för två hyresgäster. I vänstra delen finns nu hemelektronikföretaget Elon och den högra delen är vakant för ny hyresgäst. Ytan är idag helt öppen, fastighetsägaren bygger upp personalutrymmen i samråd med hyresgästen. Beroende på vart detta placeras påverkas butiksytan något, se ritningsförslag. Entre´partiet kommer att förläggas i anslutning till Elons entré och bilda en kil med sneda entre´dörrar. Parkering för kunder finns runtom byggnaden.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 620 m²

Mobilvägen 8-10, Östra Torn-Mårtens Fälad

Nu finns möjlighet för ert företag att flytta in i mobilteknikens höjdpunkt, med bästa skyltläget ut mot E22. Den röda välkända byggnaden erbjuder ledig kontorsyta på flera plan. En vinge utgör ca 615 kvm och kan enkelt kopplas samman till en L-form för att skapa mer yta. Baserad på en öppen planlösning med några mötes-och konferensrum rekommenderas här ca 40-50 arbetsplatser. Kök kommer att byggas och ytskikten renoveras för att era anställda skall trivas i lokalen. Toaletterna är placerade i gemensamt utrymme på varje våningsplan. Textilgolv, vita väggar och fönsterpartier i två väderstreck skapar ett härligt ljus och modern känsla. På bottenplan finns restaurang och café som nyttjas av alla i fastigheten. Flertalet konferensrum i olika storlekar finns också att hyra. För den sportige finns möjlighet att träna i idrottshallen/gymet i källaren på lunchen alt duscha efter att ha cyklat till jobbet. Utanför entrén finns flertalet parkeringsplatser att hyra. Fastigheten ligger placerad perecis intill E22 vilket skapar bästa möjliga skyltläge för alla förbipasserande. Regionbussar, stadsbussar och Flygbussarna stannar precis utanför vilket gör det kommunikativa läget svårslaget. Välkommen på visning! Parkering Parkeringsplats finns utanför entrén. Månadskort mellan 250-400 kr beroende på plats.

Lokaltyp Kontor
Yta 615 m²

Sankt Lars väg 45, Lund

Modern och nyrenoverad kontorslokal med sekelskiftscharm på första våning, en halv trappa upp. Lokalen är belägen på ett bra läge med hundraårig parkmiljö. Lokalen kan enkelt anpassas till kontor med ett mycket stort tillhörande kenferensrum alternativt showroom. Lokalen är fullt handikappsanpassad.

Lokaltyp Kontor
Yta 276 m²