Kontor, Verkstadsgatan 13, Södra, Helsingborg

  • 261 m²

Vindsvåning med kontor i både landskap och enskilda kontorsrum. Gott om p-platser på inhägnad gårdsplan.


Lokaltyp Kontor
Total yta 261 m²
Adress Verkstadsgatan 13
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41925346

Beskrivning

Detta kontor på vindsvåning med blandade kontorslösningar är en härlig mix av både öppet landskap o kontorsrum. Möjlighet till anpassningar efter behov finns. Stora fönster och glaspartier till rummen skapar ett bra dagsljus i lokalen. Pentry i lokalen.

I anslutning till fastigheten finns det gott om parkeringsplatser på den inhägnade gårdsplanen.

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Att ta sig fram med bil är inga konstigheter då Malmöleden på E4:an ligger på gatan bredvid. Det finns ett antal busshållplatser för kollektivtrafiken i nära anslutning till fastigheten. För att smidigast ta bussen tar du dig till hållplatsen som heter Rågångsgatan Ö/V som i princip ligger granne med lokalen. På 13 minuter är du då med buss i Helsingborgs centrum som ger dig bra utgångspunkt att resa vidare med tåg, båt eller regionsbussar i väderstreckets alla riktningar. Stadsbuss 3 och 4 går dagtid nästan varannan minut från Rågångsgatan under vardagarna. Andra hållplatser som ligger nära är Öresundsgatan och Närlunda. Att cykla in till centrum tar ca 7 minuter.

Service

Med närhet till hotell, bensinstation, restaurang, gym och caféer finnes fastigheten Afrika 18 på Gåsebäck med goda parkeringsmöjligheter vid entrén till fastigheten. Endast 600 meter bort i riktning mot centrum ligger hotellet Good Morning. Hotellet ligger precis i anslutning till E4:an vilket gör det smidigt att ta sig till med bil eller buss. Ett stenkast bort ligger gymmet Träningsakademin som gör det lätt att träna på lunchen om det önskas. På Gåsebäck finns ett par gatuköks som serverar enklare lunch och en kort promenad bort finns Bosphorus restaurang som serverar turkisk mat och kvarterskrogen Tigirs. På andra sidan gatan ligger Jordbrodalen för en avkopplande lunchpromenad.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen