Utställning / mässa, Tornvägen 17a Arlanda, Arlanda, Stockholm-arlanda

  • 580 m²

Ljus lokal i markplan med öppen planlösning och fantastisk takhöjd. Passar att användas för exempelvis utställning, showroom, kontor eller konferens.


Lokaltyp Utställning / mässa
Total yta 580 m²
Adress Tornvägen 17a Arlanda
Område Arlanda
Publicerad 2021-05-05
Kommun Sigtuna kommun
Byggår 2018
Tillgänglighet Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41946221

Beskrivning

Ljus lokal i markplan med öppen planlösning och fantastisk takhöjd om ca 4,70 meter. Passar att användas för exempelvis utställning, showroom, kontor eller konferens. Lokalen, som ligger i nybyggda Office One, har ett mycket centralt läge på Stockholm Arlanda Airport, alldeles intill SkyCity och flygplatsens terminaler.

Kommunikationer

Till Stockholm tar det bara 18 minuter med Arlanda Express. Lika kort tid tar pendeltåget till Uppsala. Närliggande orter nås snabbt och smidigt med bil, tåg och buss. Till London tar det cirka två och en halv timme med flyg, Amsterdam ligger endast två timmar bort och till Oslo tar det bara 55 minuter.

Planlösning

Öppen planlösning.

Parkering

Ja

Service

Office One ligger precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att du har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, bank, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Skyltläge

Möjlighet till skylt på fasaden.

Övrigt

Office One är en byggnad utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Den är försedd med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation och är certifierad enligt BREEAM-SE, nivå Excellent. BREEAM är ett miljöcertifieringssystem för byggnader och Excellent är den nästa högsta betygsnivån.

VENTILATION: Mekanisk till- och frånluft samt kyla
MILJÖCERTIFIERING: BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://peab.se/hallbarhet/miljo/certifiering-av-byggnader


Karta

Bilder på lokalen