Kontorshotell, Torget 6C 45661 Hunnebostrand, Centrum, Hunnebostrand

  • 92 m²
  • 2 rum
  • 2019

Coworkinglokal för upp till sex hyresgäster/kollegor. Välutrustad, nyckelfärdig kontorsmiljö. Klicka på RITNING COWORKING och lägg upp planerna för din nya arbetsvardag.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 92 m²
Adress Torget 6C 45661 Hunnebostrand
Område Centrum
Kommun Sotenäs kommun
Byggår 2019
Hiss Nej
Tillgänglighet Full enligt BBR
Våning Markplan
Antal rum 2
Takhöjd 2,65m
Tillträde 2019
Objektsnummer 41905168

Beskrivning

På platsen för gamla Folkets Hus har det hänt något unikt och spännande. Det klassiska navet, mitt i Hunnebostrand, har åter blivit en viktig del i stadsbilden. Vid torget, endast 200 meter från vattnet, står idag ny fastighet med hyresrätter och lokal för coworking med 6 platser - Stranehus&Co.

Från våren 2021 görs lokalen tillgänglig som coworkingyta för upp till sex aktörer som vill bidra till ett levande Hunnebo året om. Lokalen har ett fantastiskt läge mitt i samhället. De stora dörrarna vetter ut mot torget och välkomnar dig, dina coworkingkollegor och dina kunder till din nya arbetsplats. Intill fastigheten finns det goda utrymmen för uteplatser och mindre utomhusevenemang.

Du är välkommen att läsa mer om lokalen på vår hemsida, www.stranehus.se.

Omgivning

Hunnebostrand ligger en mil norr om Smögen och här kan du uppleva hummersafari, hummerakademi, fisketurer, modern 27-håls golfbana, vandringsleder, naturreservat, badplatser, bildarkiv, stenhuggarmuseum, sportdykning, konst, musik och kultur. Den underbara hamnen är ett givet stopp för den som seglar på västkusten! Utan några problem ryms här flera skolskepp och charterbåtar samtidigt. Gästhamnen tillhör en av de mest välrenommerade på västkusten med plats för ca 200 båtar – skyddade för alla vindar. Förstklassig hamnservice med bl.a. toaletter, dusch och bastu.

Kommunikationer

Busshållplats ca 2 minuter från fastigheten. Parkering på torget.

Planlösning

Lokalen består av ett större rum med sex arbetsplatser, åtskilda av flyttbar mellanvägg. I angränsande inre rum finns ett konferensrum med utrustning för fler deltagare online, samtalsrum för lugna samtal, t.ex. handledningssamtal och säkerhetsskåp. Kök och badrum har hög standard och det finns tillgång till matplats.

Parkering

Ja

Vägbeskrivning

Centralt i Hunnebostrand. Vår vackra kyrka ligger på andra sidan torget.

Skyltläge

Möjlighet till skyltar på fasaden och på torget.

Närliggande företag

Vårdcentral/Praktikertjänst, Coop Konsum, Bella Gästis, Fiskaffären, Nordens Ark.

Uppvärmning

Bergvärme


Karta

Bilder på lokalen