Kontor, Torget 6C 45661 Hunnebostrand, Centrum, Hunnebostrand

  • 92 m²
  • 2 rum
  • 2019

En lokal med fantastiskt läge i Hunnebostrand, med de stora dörrarna som vätter ut mot torget välkomnar besökarna. Läget ger även möjlighet för en uteservering på egen uteplats, bara 200m från havet!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Övrig lokal / Restaurang / Träningslokal / gym / Studio / ateljé / Utbildningslokal / Utställning / mässa / Livsmedelslokal / Kontor / Lager / Nyproduktion / Vårdlokal
Total yta 92 m²
Adress Torget 6C 45661 Hunnebostrand
Område Centrum
Kommun Sotenäs kommun
Byggår 2019
Hiss Nej
Tillgänglighet Full enligt BBR
Våning Markplan
Antal rum 2
Takhöjd 2,65m
Tillträde 2019
Objektsnummer 41905168

Beskrivning

: I gamla Folkets Hus händer just nu någonting unikt och spännande. Det klassiska huset mitt i Hunnebostrand, som stått oanvänt under lång tid, ska återfå sin glans och åter bli en viktig del i stadsbilden. Vid torget, endast 200m från vattnet, håller ett bostadshus med hyresrätter på att byggas. Lägenheterna får ett fantastiskt läge med havsutsikt. I markplan kommer en kommersiell lokal hyras ut till en verksamhet som vill bidra till ett levande Hunnebo året om. En lokal med fantastiskt läge i Hunnebostrand, med de stora dörrarna som vätter ut mot torget välkomnar besökarna. Läget ger även möjlighet för en uteservering eller dylikt på torget, bara 200m från havet! Vi ser att det finns mängder av användningsmöjligheter för lokalen; spontant har vi tänkt på lokala verksamheter som frisör, bageri, cafe, klädbutik eller liknande, men varför inte konstateljé, eventlokal eller något annat?
Inom kort kommer Sotenäs kommun att uppdatera torget ytor med ny asfalt, belysning mm.

Omgivning

Hunnebostrand ligger en mil norr om Smögen och här kan du uppleva hummersafari, hummerakademi, fisketurer, modern 27-håls golfbana, vandringsleder, naturreservat, badplatser, bildarkiv, stenhuggarmuseum, sportdykning, konst, musik och kultur. Den underbara hamnen är ett givet stopp för den som seglar på västkusten! Utan några problem ryms här flera skolskepp och charterbåtar samtidigt. Gästhamnen tillhör en av de mest välrenommerade på västkusten med plats för ca 200 båtar – skyddade för alla vindar. Förstklassig hamnservice med bl.a. toaletter, dusch och bastu.

Kommunikationer

Busshållplats ca 2 minuter från fastigheten, parkering på torget.

Planlösning

Lokalen består av två sammanhängande rum med en stor öppning emellan (där man kan avgränsa rummen) samt toalett och ett mindre kök. Båda rummen har stora fönsterpartier och ut mot torget öppnar sig ett stort fönster/dörrparti. Det finns även en till trapphuset mot innergården.

Parkering

Ja

Vägbeskrivning

Fastigheten byggs där gamla Folkets Hus låg, på ”Torget” mitt i centrala Hunnebostrand

Skyltläge

Möjlighet till skyltar på fasaden och på torget

Närliggande företag

Vårdcentral/Praktikertjänst, Coop Konsum, Bella Gästis, Fiskaffären, Nordens Ark,

Uppvärmning

Bergvärme


Karta


Bilder på lokalen