Kontor, Telegrafgatan 4, Frösunda, Solna

  • 1 414 m²
  • Diskuteras

Klassiskt tegelhus - Kontor av högsta klass.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 414 m²
Adress Telegrafgatan 4
Område Frösunda
Kommun Solna kommun
Byggår 2000
Hiss Nej
Våning 2
Tillträde Diskuteras
Objektsnummer 41943260
Bifogade filer

Beskrivning

Med bästa skyltläge och kommunikationsläge finner ni denna fantastiska pärla i Centrala Frösunda. Vi formar ytan efter era behov och önskemål. Produktionstid ca 6 månader efter kontraktssignering. Våningsplanet är 1414 kvm. Del av lokalytan är helt nyrenoverad (ca 524 kvm, se bilder). Eventuell delning av ytan kan diskuteras.

Kontoret är ljust och luftigt tack vare ett rikligt ljusinsläpp via ett vackert atrium. Vill ni göra ert varumärke ännu mer känt skyltläget mot E4 är ett av Sveriges bästa.Varmt välkomna till oss i Centrala Frösunda!

Omgivning

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kontoret är självklart modernt och kontorsläget är av innerstadskaraktär – här får du mer av den känslan än någon annanstans utanför tullarna.

Kommunikationer

Ett av Stockholms bästa kommunikationsläge. 500 m till Solna station. Det är 7 minuter från T-centralen, 4 minuter från Odenplan. Bussar i närheten. Med bil ligger det intill E4:an och mycket nära till E18. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Bra access till Arlanda via pendeltåg och flygbussar.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 1 900 kr/mån.

Service

I fastighetens entréplan finns gemensamt konferensrum och lounge.

I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.


Karta
Visa på kartan: