Kontorshotell, Strandbadsvägen 19, Södra, Helsingborg

  • 10–30 m²

Välkomna till ett av våra kontorshotell i södra Helsingborg. Här erbjuder vi möjligheten att hyra ett eget kontorsrum, från 10 kvm.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–30 m²
Adress Strandbadsvägen 19
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41841741

Beskrivning

Välkomna till ett av våra kontorshotell i södra Helsingborg. Här erbjuder vi möjligheten att hyra ett eget kontorsrum, från 10 kvm och uppåt.

Gemensamma konferensrum och kök med uteplats

Centralt i lokalerna finns gemensamma mötesrum. I närheten av entrén och den välkomnande lobbyn finner ni ett kök med matplats, som bjuder in till gemenskap. Från köket har ni smidig tillgång till den delade terrassen.

Längs med korridorerna radar kontorsrum upp sig i olika storlekar. Här har ni gott om ljusinsläpp och utrymme för att få plats med skrivbord, bokhyllor och i vissa fall loungehörna.

Bra parkeringsmöjligheter och fiber i varje rum

*Kontorshotellet ska renoveras under 2024.

Välkomna att boka visning!

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från fastigheten både kollektivt med buss, med den egna bilen eller med cykel. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station nån kilometer bort, och därifrån tar det 5 minuter att åka till Helsingborg C. Det finns även flera stads- och regionbussar som passerar området flera gånger i timmen. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Hamn-City från bland annat centrum, Eskilsminne och Råå.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden. Det finns även ett flertal lunchrestauranger med allt från turkisk mat på Bosphorus, thailändskt på Phuun Thai till svensk husmanskost på Restaurang Koppargrytan. I en grannfastighet finns Thores bageri med frukostbullar och fikabröd, det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Sibylla. I utkanten av området finns Lidl, Willys, Coop, Jysk och Dollarstore. På Råå center som ligger ca 2 km bort finns Ica Maxi, Systembolaget och Arken Zoo. På en närliggande parkering finns det platser för laddning av el-bilar.


Karta

Bilder på lokalen