Kontor, Strandbadsvägen 15, Södra, Helsingborg

  • 239–955 m²

Välkomna till möjligheternas kontorslokal i södra Helsingborg. Här hamnar ni på ett strategiskt bra läge med närhet till motorvägen och hamnens...


Lokaltyp Kontor
Total yta 239–955 m²
Adress Strandbadsvägen 15
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41942462

Beskrivning

Välkomna till möjligheternas kontorslokal i södra Helsingborg. Här hamnar ni på ett strategiskt bra läge med närhet till motorvägen och hamnens internationella logistikmöjligheter.

Kontorslokal med ljusinsläpp från tre väderstreck och förvaring

I dagsläget erbjuder kontorslokalen en central yta där ni kan välja att placera kök och matplats för social samvaro. Längs med ytterväggarna radar flertalet kontorsrum upp sig. På det nedre planet hittar ni ytterligare kontorsrum, samt tre stora rum som kan fungera för arkiv eller lager. Vi hjälper gärna till att anpassa lokalen tillsammans med er! Se planlösning för att ta del av vårt förslag.

Goda parkeringsmöjligheter precis utanför entrén

Välkomna att kontakta oss för visning!

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Närhet till Ramlösa station, stadsbussar och E4:an och E6:an.

Service

Nära till detaljhandel samt närhet till Helsingborgs centrum.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen