Verkstad, Strömfallsvägen 6, Petterboda industriområde, Tyresö

  • 50–1 727 m²
  • Enligt överenkommelse

Möjlighet till egen industribyggnad i Petterboda industriområde.


Lokaltyper Verkstad / Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Övrig lokal / Utbildningslokal / Kontor / Lager / Logistiklokal
Total yta 50–1 727 m²
Adress Strömfallsvägen 6
Område Petterboda industriområde
Kommun Tyresö kommun
Våning 0-1
Takhöjd 5,5 m
Tillträde Enligt överenkommelse
Objektsnummer 41949748

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra en egen industribyggnad för er verksamhet.
Här erbjuds fina produktions- och förvaringsytor i entréplanet med flertalet markportar för inlastning. Den invändiga frihöjden är mellan ca 4-5,5 m och porthöjden är ca 3,7 m.

Plan 1 är idag inrett som kontor och erbjuder flertalet kontorsrum, konferensrum och fina personalytor. I direkt anslutning till lunchrummet finns även en tilltagen terrass.

Vid behov av att hyra mindre ytor är vi öppna för att titta på delningsförslag av lokalen. Lokalerna kan även anpassas för att möta framtida hyresgästers önskemål.

Hela fastigheten är inhägnad och har en grind som är låst under kvällar och helger.

Omgivning

I Petterboda industriområde finns många branscher representerade, men huvudinriktningen är lättare industri med inslag av handel och en mindre del kontor. Här finns bland annat plast- och verkstadsindustri, bussdepå och åkeriföretag, plåtslageri, montörer, byggvaruhandel, dataföretag, restaurang, bilverkstad och olika entreprenadföretag knutna till byggbranschen.

Kommunikationer

BUSS: Närmaste busshållplats nås inom ca 400 och trafikeras av följande linjer: 875 till Gullmarsplan. 824 till Handen station. 819 till Brevik.

Planlösning

Flexibel planlösning

Parkering

Ja

Service

I närområdet finns den del service såsom byggvaruhandel, restaurang och inom kort öppnar en poplulär hamburgerkejda vid infarten till området.
För ett bredare utbud så nås Tyrseö centum inom ca 1,5 km. Här finns all tänkbar handel representerad, ett brett utbud av restauranger, bageri, banker, mäklarfirmor etc.


Karta
Visa på kartan: