Kontor / Lager, Stormgatan, Viared, Borås

  • 19 - 2 360 m²

Kontor och lagerhotell på nya Viared.


Lokaltyper Kontor / Kontor / Lager / Butikslokal / Lagerlokal / Kontorshotell / Nyproduktion / Verkstad / Övrig lokal / Produktionslokal / Logistiklokal
Total yta 19 - 2 360 m²
Adress Stormgatan
Område Viared
Kommun Borås kommun
Byggår 2019
Hiss Ja
Objektsnummer 41922817

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Hyr den arbetsyta du och din verksamhet behöver. Hos Dina Kvadrat på Viared hittar du lokaler för byggbranschen, med hög standard, grannar i närliggande branscher och gemensamma ytor och tjänster. I kontorshotellet får du ditt eget kontor samt tillgång till gemensamma ytor. Med lager i fullhöjd finns alla möjligheter till förvaring och lagerhantering.

Det finns flera fördelar med en delad arbetsplats, så som mötesrum, bemannad reception och bastu och relax. Genom att dela kontorsyta med andra företag i branschen får du dels fler att umgås med under arbetsdagen, dels möjligheter till nya affärer och samarbeten.
Dina Kvadrat är ett resultat av att vi själva verkar eller har verkat inom byggbranschen och har upplevt att den här typen av lokaler saknas. När man driver ett mindre bolag tillför det mycket till verksamheten och arbetsvardagen att jobba från ett kontorshotell. Fördelarna med kontorshotell vill vi nu kombinera med möjligheten att ha lager och förvaring i samma byggnad.

Planlösning

Byggnad i två plan. Första våning består av lager 90-440 kvm andra våning innehåller kontorshotell med kontor från 19 Kvm upp till 600Kvm.

Parkering

Ja

Skyltläge

Skyltar på framsidan av byggnaden enligt överenskommelse.

Övrigt

Ytor Min Max
Kontor 19 600
Butik 90 440
Industri/Verkstad 90 440
Lager/Logistik 90 440
Övrigt 90 440Bilder på lokalen