Kontor, Sidensvansvägen 10, Sjöberg

  • 1 500–2 944 m²
  • Enligt överenskommelse

Fastigheten Sjöstugan 1 ligger i Sjöberg, Sollentuna, precis på gränsen till Danderyd. Fastigheten ligger högt i terrängen i ett ljust läge.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 1 500–2 944 m²
Adress Sidensvansvägen 10
Område Sjöberg
Kommun Sollentuna kommun
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943312

Beskrivning

I Sjöberg, Sollentuna, finner du denna flexibla och ljusa fastighet. De ljusa och luftiga ytorna håller en modern standard. Det finns rymliga konferens- och samlingsutrymmen i fastigheten, somliga med stora och härliga panoramafönster. Fastigheten har takterrasser och utanför entrén finns det rymliga uteplatser med en trivsam miljö. I bifogade ritningar finns det förslag på hur man inrymmer 48 st rum med en storlek på runt 30 kvm, en bra lösning för ett äldreboende.

Omgivning

Sjödal ligger på vägen mellan Danderyd och Sollentuna. Vattnet och en härlig strandpromenad har man precis runt knuten på ett par minuters gångavstånd. I anslutning till området ligger Sätra Prästgård med stor arealer som ägs av Svenska kyrkan.

Kommunikationer

Fastigheten ligger vid väg 262, nära både E18 och E4/Norrortsleden vilket gör det lätt att anlända med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 20 minuter.
Bussarna 607, 627 och 697 stannar vid hållplats Sjöberg vilket gör det smidigt att ta sig med kollektivtrafiken både till Sollentuna och Danderyd, där anslutande pendeltåg och tunnelbana finns.

Planlösning

Planlösning med stor flexibilitet, rum på ca 30 kvm.

Parkering

Avtalas, gott om parkering.

Service

I närområdet finns en Hemköpsbutik. Restaurangen Kalles pizzeria ligger precis runt knuten och något längre bort ligger Namida shushibar.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen