Kontorshotell, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 8–30 m²

Här blir ditt företag en del av Ideons starka varumärke samtidigt som du får många trevliga grannar på köpet.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 8–30 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 2013
Hiss Ja
Våning 4
Objektsnummer 41844912
Bifogade filer

Beskrivning

Söker du en enkel och smidig kontorslösning där allt ingår?

Då har du kommit rätt. På plan 4 i Ideon Gateway erbjuder vi fullt utrustade kontor med all service inkluderat i hyran, snabb inflyttning och flexibla hyresavtal med kort uppsägningstid. På så sätt kan du fokusera på ditt företag medan vi tar hand om resten!

Denna kompletta kontorslösning passar dig som har ett mindre eller växande företag och vill sitta i en innovativ miljö tillsammans med andra företag inom olika branscher. Moderna kontorsrum med 1-6 möblerade arbetsplatser per rum, mötesrum och samtalsrum. När du kliver in i kontorshotellet möts du av en välkomnade loungeyta med soffor samt reception. Detta övergår sedan i en stor gemensam pentryyta för välbehövliga kaffepauser, luncher och intressanta samtal.

Som hyresgäst i Gateway sitter du mitt i händelsernas centrum och blir en del av Ideon Science Park. En plats för forskning, kapital, innovation och entreprenörskap. Det är en av de mest spännande forskningshubbarna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. Ideon Science Park är verkligen platsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå. 

Ge ditt företag de bästa förutsättningarna för att lyckas, kontakta oss redan idag!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Ideon Gateway ligger i nära anslutning till E22. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder också området med Lund C. Lunds spårvagn tar dig till Lund C på 10–12 minuter via bland annat Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Med hjälp av Lunds välutvecklade cykelnät tar du dig även enkelt mellan Ideon och Lunds centrum på cykel.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensanläggning, bank och frisör finns i byggnaden. Som hyresgäst har du möjlighet att träna på gymmet i huset, det drivs av hotellet. I huset finns också tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Närliggande företag

Företag som bland annat Ericsson, Sony och Sensefarm arbetar med lösningar för smarta städer medan bolag som Volvo Cars, TerraNet och Sigma Connectivity fokuserar mycket på lösningar för framtidens transporter.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen