Kontorshotell, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 8 - 45 m²

Ideon Gateways kontorshotell i Lund


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 8 - 45 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41844912

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kontorshotellet Gate 4 ligger på fjärde våningen i Ideon Gateway.

Här finns möjlighet att hyra möblerade arbetsplatser för kortare tid. Förutom att du och ditt företag blir en del av Ideons starka varumärke så får du många trevliga grannar på köpet! Vi diskuterar gärna olika upplägg.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensmöjligheter, bank och frisör finns i byggnaden. Gymmet som drivs av hotellet har Gateways kontorshyresgäster möjlighet att ansluta sig till, i huset finns även tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Övrigt

Precis vid infarten till Sveriges största och första science park tornar Lunds profilbyggnad - Ideon Gateway - upp sig. Hela 147 meter över havet, 19 våningar fördelade på 74 meter. Förrutom högklassiga kontor hyser Gateway även hotell med restauranger, bar och konferensanläggning. Hotelldelen drivs av Elite Hotel och konferensdelen drivs av Wihlborgs Fastigheter. Det är även vi som äger byggnaden.Bilder på lokalen