Kontorshotell, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 8–30 m²

Här blir du och ditt företag en del av Ideons starka varumärke samtidigt som du får många trevliga grannar på köpet!


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 8–30 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 2013
Hiss Ja
Objektsnummer 41844912
Bifogade filer

Beskrivning

Söker du en enkel och smidig kontorslösning där allt ingår?

Då har du kommit rätt. På plan 4 i Ideon Gateway erbjuder vi fullt utrustade kontor med all service inkluderat i hyran, snabb inflyttning och flexibla hyresavtal med kort uppsägningstid. På så sätt kan du fokusera på ditt företag medan vi tar hand om resten!

Denna kompletta kontorslösning passar dig som har ett mindre eller växande företag och vill sitta i en innovativ miljö tillsammans med andra företag inom olika branscher. Moderna kontorsrum med 1-6 möblerade arbetsplatser per rum, mötesrum och samtalsrum. När du kliver in i kontorshotellet möts du av en välkomnade loungeyta med soffor samt reception. Detta övergår sedan i en stor gemensam pentryyta för välbehövliga kaffepauser, luncher och intressanta samtal.

Som hyresgäst i Gateway sitter du mitt i händelsernas centrum och blir en del av Ideon Science Park. En plats för forskning, kapital, innovation och entreprenörskap. Det är en av de mest spännande forskningshubbarna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. Ideon Science Park är verkligen platsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå. 

Ge ditt företag de bästa förutsättningarna för att lyckas, kontakta oss redan idag!

 

Attraktivt serviceutbud som ingår i ditt hyresavtal:

Möblerat kontor med skrivbord, skrivbordsstol, hurts och förvaringsskåp.

Möbleringen kan anpassas efter just ditt företags behov.

Trådlöst Wifi i ditt kontor och i de gemensamma utrymmena.

Fri tillgång till fyra mötesrum och samtalsrum.

Städning inne på kontoret och i de gemensamma utrymmena.

Bemannad reception med post och pakethantering.

Trevlig lounge, fräscht pentry och WC.

Kaffemaskin, te, mikrovågsugn, frukt och tidningar.

Skrivare, scanner och kopiering.

Eget postfack på samma våningsplan.

Tillgång till kontoret dygnet runt alla dagar via passagesystem.

Ideon Science Parks unika utbud med nätverksträffar, evenemang och förmåner.

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensmöjligheter, bank och frisör finns i byggnaden. Gymmet som drivs av hotellet har Gateways kontorshyresgäster möjlighet att ansluta sig till, i huset finns även tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen