Kontorshotell, Scheelevägen 17, Ideon, Lund

  • 10–30 m²

Ta del av kontorshotellets alla fördelar såsom representativa lokaler, gemensamma mötesrum och trevligt pentry.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–30 m²
Adress Scheelevägen 17
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 1999
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41838202
Bifogade filer

Beskrivning

Stig in i Betahuset och upplev den trevliga atmosfären. Här möts du av nyrenoverade loungeytor, välkomnande reception och utsökt salladsbar. Ta del av kontorshotellets många fördelar så som härlig gemenskap, ett nytt nätverk och goda pendlingsmöjligheter med spårvagnstation precis utanför byggnaden. Flexibla hyresavtal och snabb inflyttning gör detta till en enkel och smidig lösning för det mindre företaget. 

Som hyresgäst i Beta sitter du mitt i händelsernas centrum och blir en del av Ideon Science Park. En plats för forskning, kapital, innovation och entreprenörskap. Det är en av de mest spännande forskningshubbarna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. Ideon Science Park är verkligen platsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå.

Välkommen att kontakta oss för en rundtur i vårt kontorshotell!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till Malmö och Höllviken. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Hållplats Ideontorget ligger precis utanför Betahuset.

Service

Lunchrestaurang, bank, frisör och möjlighet till konferens finns i huset. Inom gångavstånd ligger hotell och livsmedelsbutik. Stor parkeringsplats precis intill byggnaden samt närliggande garageplatser. Cykelparkering samt laddningsstationer för elbilar.


Karta

Bilder på lokalen