Kontorshotell, Scheelevägen 17, Ideon, Lund

  • 10 - 22 m²

Representativt kontorshotell i Beta 5 på Ideon


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 22 m²
Adress Scheelevägen 17
Område Ideon
Objektsnummer 41838202

Beskrivning

Ta del av kontorshotellets många fördelar såsom representativa lokaler med gemensamma mötesrum och kök. En smidig lösning för det lilla företaget. Här får du fler ¨kollegor¨ och ett nytt nätverk samt tillgång till ett stort serviceutbud och goda parkeringsmöjligheter. Rummen är i varierande storlek, 10-22 kvm.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22. Stadsbuss nr 20 avgår var 12:e minut till Ideonområdet från Lunds Centralstation. Regionsbussar nr 166/169/2 avgår ca var 10:e minut från Lunds Centralstation och stannar vid hållplats Ridhuset som ligger närmast Gateway. Köpenhamn når du på ca 1 timme. Spårväg mellan området och Lunds Centralstation kommer att vara klar hösten 2020.

Parkering

Restaurang i huset

Service

Ett antal olika lunchrestauranger finns i fastigheten samt bank, frisör och konferensanläggning. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum med all service som kan önskas.

Övrigt

Betahuset hyser ett nittiotal företag och mittpunkten är Ideon Business Lounge som innehåller kafé och en miljö där företagen har möjlighet att träffas.


Bilder på lokalen