Kontorshotell, Scheelevägen 15, Ideon, Lund

  • 8–50 m²

Flexibel kontorslösning för det mindre företaget. I vårt kontorshotell på plan 3 sitter du i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö på Ideon Science Park.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 8–50 m²
Adress Scheelevägen 15
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 1985
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41838200
Bifogade filer

Beskrivning

Varmt välkommen till vårt trevliga kontorshotell i Alfa 3-6. Här sitter du i en mycket kreativ och stimulerande miljö tillsammans med andra företag i framkant. Du blir en del av en miljö präglad av kunskap, innovation och framgång. Denna enkla och smidiga kontorslösning passar det mindre företaget som vill ha ett flexibelt hyresavtal och snabb inflyttning.

Som hyresgäst i Alfa 3-6 sitter du mitt i händelsernas centrum och blir en del av Ideon Science Park. En plats för forskning, kapital, innovation och entreprenörskap. Det är en av de mest spännande forskningshubbarna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. Ideon Science Park är verkligen platsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå.

Ta chansen och kontakta oss för en rundtur i vårt kontorshotell!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till Malmö och Höllviken. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset.

Service

Lunchrestaurang, café och möjlighet till konferens finns i huset. Inom gångavstånd ligger hotell, bank, frisör och livsmedelsbutik. Stor parkeringsplats precis intill byggnaden samt närliggande garageplatser. Cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.


Karta

Bilder på lokalen