Kontor, Rönnowsgatan 8c, Centrum, Helsingborg

  • 660 m²

I dagsläget erbjuder lokalen en planlösning med små och stora kontorsrum, samt utrymme för ett öppet kontorslandskap. I mitten av lokalen finns ett kök.


Lokaltyp Kontor
Total yta 660 m²
Adress Rönnowsgatan 8c
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41927686

Beskrivning

Välkommen till en ljus och rymlig kontorslokal om 660 kvm i Helsingborgs centrum. Som hyresgäst i Fabriken1891 blir du en del i ett nätverk som knyts samman av co-workingaktören Mindpark.

Placerad på bottenvåningen med egen entré

I dagsläget erbjuder lokalen en planlösning med små och stora kontorsrum, samt utrymme för ett öppet kontorslandskap. I mitten av lokalen finns ett kök med plats för trevliga fikapauser. Vi hjälper gärna till att anpassa lokalen efter dina önskemål! (Ladda ner planritningen för att ta del av vårt förslag)

Lokalen är placerad på bottenvåning med en egen entré mot den trevliga innergården.

Bra kommunikationer, parkering och restaurang i samma byggnad

I nära anslutning till lokalen finns goda parkeringsmöjligheter - smidigt för både kunder och medarbetare med bil.

I fastigheten hittar du en lunchrestaurang som bjuder in till trevliga pauser med arbetskamraterna.

Efter en kort promenad når du Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation. Läget ger dig nära kommunikation till Malmö, Landskrona, Helsingör och Köpenhamn med sin flygplats.

Välkommen att boka visning!

Omgivning

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen. 100 meter norr om fastigheten finns Helsingborg C med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 75 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även goda möjligheter till parkering precis söder om fastigheten med anslutning till E4/E6.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 st olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. I den egna fastigheten finns en lunchrestaurang med generösa öppettider. En kort promenad bort finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker. Vill man istället åka utomlands kan man ta sig över gatan till färjorna mot Danmark och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare.


Karta

Bilder på lokalen