Butikslokal, Mäster Nilsgatan 8, Centrum, Malmö

  • 138 m²

Ljus lokal i bottenplan med industriell känsla i centrala Malmö. Stora skyltfönster mot Mäster Nilsgatan och lastbrygga på baksidan.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 138 m²
Adress Mäster Nilsgatan 8
Område Centrum
Publicerad 2023-09-16
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41955499

Beskrivning

Lokalen är mycket ljus och luftig. Högt till tak med synliga installationer. Stora skyltfönster mot Mäster Nilsgatan.

Idag är lokalens planlösning en öppen yta med personalutrymmen och förråd. Fastigheten har en lastbrygga på baksidan som förenklar leveranser.

Stora skyltfönster mot Mäster Nilsgatan endast 5 minuter från Malmö C.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.

Service

Erik Menved ligger i Stadsdelen Caroli, mitt i pulserande city i Malmö, och har samma avstånd från Malmö C som gågatan och en av stadens huvudleder precis intill. Kanske rentav Malmös Montmartre? Caroli har fått en uppfräschning med shopping, restauranger och utemiljöer som är inbjudande för både lunch- och kvällshäng. Med konstmuseum, ett eget charmigt patisserie och kulturella utställningar känns området nästan som Malmös Montmartre.

Skyltläge

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen