Kontor / Lager, Litiumgatan 10, Ingelsta, Norrköping

  • 200–4 200 m²

Etablera er verksamhet i nästa generations moderna och flexibla lokaler mitt i Ingelsta, Norrköpings mest attraktiva industri- och handelsområde!


Lokaltyper Kontor / Lager / Kontor / Butikslokal / Lagerlokal / Verkstad
Total yta 200–4 200 m²
Adress Litiumgatan 10
Område Ingelsta
Kommun Norrköpings kommun
Byggår 2021
Objektsnummer 41948618

Beskrivning

A-läge med 2 min till E4, 3 min bilfärd till centrala innerstaden, i navet för Norrköpings mest attraktiva industri- och handelsområde.

Fantastiskt skyltläge mot Blygatan och Kromgatan med grannverksamheter som bl.a. Ahlsell, BAUHAUS, ICA Maxi, Systembolaget, Scandic, OPUS, Martin & Servera.

Eldrivna fullhöjdsportar (4,5m), generöst med fasadbelysning och LED belysning skapar en effektiv och trevlig arbetsmiljö. Möjlighet till genomkörning i lokalen och upp till 9m fri takhöjd ger stora möjligheter för handelsyta eller lagerhållning på markplan samt entresolplan till kontor, konferensrum, personalutrymme och pentry.

Lokalerna levereras nyckelfärdiga inredda med moderna kök, WC och omklädningsrum. Generösa ljusinsläpp och glaspartier gör att lokalerna lämpar sig såväl för lager, verkstad, kontor och butik. Illustrationerna och ritningarna är endast förslag, lokalerna kommer att anpassas efter era behov.

Material, design och funktion håller hög kvalité då lokalerna uppförs av den långsiktiga ägaren. Det resulterar i en kostnadseffektiv och miljövänlig energianvändning för hyresgästen.

Fastigheten kommer att utrustas med solpaneler för att kunna erbjuda hyresgäster kostnads och klimateffektiv el samt en ökad hållbarhetsprofil.

Möjlighet att anpassa lokaler från 200-4200 kvm.

Läs mer om oss och alla våra etableringslägen på www.altafastigheter.se

Kommunikationer

Bil och buss

Planlösning

Nyproducerade flexibla lager/verkstad/butiks och kontorslokaler på A-läge i Ingelsta handels- och industriområde.

Parkering

Ja

Service

MAX, ICA Maxi, Systembolaget, Biltvätt, Övrig handel

Skyltläge

Mot Blygatan och Kromgatan

Närliggande företag

Ahlsell, BAUHAUS, Max, ICA Maxi, Systembolaget, Scandic, OPUS, Martin & Servera


Karta

Bilder på lokalen