Kontor, Kungsgatan 11, Uddevalla

  • 5–20 m²

Obegränsad tillgång till kontor i Regus Uddevalla, Kungsgatan 11


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 5–20 m²
Adress Kungsgatan 11
Område Uddevalla
Kommun Uddevalla kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41970865

Beskrivning

Arbeta var och hur du vill med Regus-kontorsmedlemskapet. Med priser från kr1950 erbjuder vi den flexibilitet och frihet som behövs för att tillgodose alla olika arbetsstilar. Kliv bara in på vilket kontorshotell som helst i vårt omfattande globala nätverk och börja jobba – så sällan eller så ofta du vill.

Kickstarta ditt företag med flexibla kontor i Uddevalla, en större stad och sätet för Uddevalla kommun i Västra Götalands län. Få din verksamhet att blomstra på detta centrala kontorshotell som många andra framåtsträvande tänkare gjort till huvudbas för sina verksamheter. Pendla enkelt till din arbetsplats med bussterminalen Uddevalla Kampenhof, dit du kan gå på cirka 6 minuter. Välkomna besökande kunder på Trollhättan–Vänersborgs flygplats, en liten regional flygplats som du når på 30 minuter med bilen. Oavsett om du letar efter en permanent bas som ditt företag kan kalla hem eller bara ett utrymme att arbeta tillfälligt på, hittar du det du behöver här.

Imponera på dina kunder från första stund med hjälp av ett vänligt välkomnande från vårt receptionsteam. Koppla upp dig direkt och arbeta utan avbrott, med vetskapen om att du kan förlita dig på vårt snabba wifi i de privata kontoren och på coworkingplatserna på första och andra våningen. Anordna workshoppar, bjud in till intervjuer eller håll presentationer för kunderna i bekväma konferensrum som är väl upplysta och genomtänkta. Sträck på benen mitt på dagen i den privata trädgården. Det centrala läget är perfekt för alla möjliga aktiviteter efter jobbet – koppla av med lite shoppingterapi eller underhåll dina kunder med en utsökt middag.

I Regus-kontorsmedlemskapet ingår:
• icke-reserverat privat kontor för dig och en gäst
• tillgång till vårt globala nätverk med tusentals kontorshotell världen över
• säker teknik i företagsklass och Wi-Fi
• skrivare och tillgång till administrativ support
• högt utbildat receptions- och supportteam
• städning, faciliteter och säkerhet
• regelbundna evenemang för nätverksbyggande och communityevenemang
• enkel bokning och kontohantering via vår app.

Alla bilder som visas i den här listan tillhör våra kontorshotell, men överensstämmer kanske inte med detta kontorshotell specifikt.

Gör en förfrågan nu

Parkering

Nej


Karta

Bilder på lokalen