Kontor, Kullagatan 30, Centrum, Helsingborg

  • 80 m²

Välkommen till Kullagatan 30 och denna unika vindslokal! På utmärkt läge på Helsingborgs gågata kan vi erbjuda denna vindsvåning om 80 kvm.


Lokaltyp Kontor
Total yta 80 m²
Adress Kullagatan 30
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41838220

Beskrivning

Välkommen till Kullagatan 30 och denna unika vindslokal! 

Takbjälkar och charm på fjärde våningen med hiss

På utmärkt läge på Helsingborgs gågata kan vi erbjuda denna vindsvåning om 80 kvm. Gamla bjälkar och bärverk inger en unik karaktär med mycket charm. Den öppna planlösningen gör det enkelt att anpassa lokalen efter er verksamhets behov. Trevligt pentry och separat mötesrum. 

Parkeringsmöjligheter finns på innergården.

Välkommen att boka visning!

Omgivning

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Kommunikationer

5 minuters promenad till Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation. Läget ger dig enkel kommunikation till Malmö, Landskrona, Helsingör och Köpenhamn med flygplats. Med bil når du E6:an på 10 minuter och sedan vidare ut på övriga Europavägar.

Service

På central adress i Helsingborgs innerstad erbjuder fastigheten ett brett utbud av restauranger, caféer, banker, butiker och andra bekvämligheter.
Fastigheten består av två byggnader, i vilken den ena erbjuder hiss från markplan till vindsvåning. På den charmiga innergården finns det möjlighet att hyra parkering. Lokalerna går att anpassa efter era önskemål.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen