Butikslokal, KONSUL PERSSONS PLATS 1, Centrum, Helsingborg

  • 230 m²

Ledig lokal på 230 kvm på centralt läge i Helsingborg. Lokalen kan användas som både butik och kontor.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 230 m²
Adress KONSUL PERSSONS PLATS 1
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41930971

Beskrivning

Möjligheternas lokal på central gata

Varmt välkomna till denna moderna lokal med skyltfönster ut mot den välbesökta Malmöleden i södra Helsingborg. 

Lokalen är i dagsläget ett oskrivet blad som tillåter dig att anpassa utrymmet och planlösningen efter din verksamhet – något vi gärna hjälper till med! 

Stor lokal med parkering för rörelsehindrade och egen entré

Utanför den egna entrén finner du parkering för rörelsehindrade - anpassat för att kunder enkelt ska kunna besöka verksamheten. Dessutom ligger busshållplats Helsingborgs tingsrätt, som trafikeras av både stads- och regionbussar, i nära anslutning till lokalen. 

Med placering i Helsingborg centrum har du nära till ett stort serviceutbud. På parallellgatan hittar du bland annat Södergallerian med sina butiker och restauranger.

Omgivning

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Kommunikationer

5 minuters promenad till Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation. Läget ger dig nära kommunikation till Malmö, Landskrona, Helsingör och Köpenhamn med sin flygplats. Med bil når du efter cirka 10 minuter E6:an, som tar dig ut på övriga Europavägar.

Service

På central adress i södra Helsingborg erbjuder fastigheten ett brett utbud av restauranger, caféer, banker, butiker och andra bekvämligheter. Det centrala läget förmedlar goda parkeringsmöjligheter- bland annat i Södergallerians parkeringshus.


Karta

Bilder på lokalen