Utbildningslokal, Klarabergsviadukten 63, Norrmalm, Stockholm

  • 5–150 m²
  • 13 rum
  • Omgående

Drömläge. Dörr-i-dörr hittar du Stockholms Centralstation med tunnelbana, pendeltåg och tåg till resten av Sverige. Tvärsöver gatan finns Cityterminalen och Arlanda Express som tar dig till flygplatsen på 20 minuter. Hållbarhet. Waterfront Building är en av Stockholms mest klimatsmarta kontorsbyggnader. Byggnaden använder sig av ett gemensamt energisystem med Congress Centre och är miljöcertifierad för LEED Gold och Breeam. Hög säkerhet. Säkerheten i Waterfront Building är av överlägsen in...


Lokaltyp Utbildningslokal
Total yta 5–150 m²
Adress Klarabergsviadukten 63
Område Norrmalm
Publicerad 2022-04-14
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2011
Hiss Ja
Våning 1 och 2
Antal rum 13
Tillträde Omgående
Ingår i hyra Fullservicekontor
Objektsnummer 41953158

Beskrivning

Vilken är Stockholms mest centrala adress? Vi hävdar att det är Klarabergsviadukten 63. Här, i den toppmoderna fastigheten Waterfront Building, ligger vår största och mest etablerade Arena.

Vi kanske inte kan ta fullt ansvar för innehållet i ditt möte. Däremot garanterar vi både en inspirerande miljö och ett prickfritt praktiskt genomförande. Och det är ju en bra start. Hos oss hittar du mötesrum för alla behov och tillfällen, från den lilla anställningsintervjun till den stora inspirationsföreläsningen.

Vi erbjuder möteslokaler för 1-60 deltagare. Terrass ingår!

Välkommen!

Omgivning

United Spaces är centralt beläget i det toppmoderna Waterfront Building. Vi erbjuder en professionell miljö med hög service och flexibla lösningar.


Karta
Visa på kartan: