Kontorshotell, Ivar Stockholm, Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm City, Stockholm

  • 10–150 m²
  • 24 rum
  • Omgående
  • 4 583 - 102 500 kr/mån

På Tändstickspalatset får ni tillgång till mötesrum och kontorsplatser med teknik för det digitala mötet. Varmt välkommen!


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 10–150 m²
Adress Ivar Stockholm, Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15
Område Stockholm City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1928
Renoveringsår 2015
Hiss Ja
Tillgänglighet Omgående
Våning 1-3O
Antal rum 24
Takhöjd Standard
Tillträde Omgående
Ingår i hyra Värme, skatt, el. Hyra 2100/kr/kvadrat/månad.
Objektsnummer 41946785
Områdeshyra 4 583 - 102 500 kr/mån
5 500 - 8 200 kr/m²/år

Beskrivning

Det här är Ivar Stockholm Private Office. Ett sammanhang skapat och byggt för att du ska kunna stanna upp, reflektera eller byta riktning. Vi tillbringar en stor del av vår tid på kontoret, så vi vill skapa ett utrymme som känns lika hemtrevligt som det är innovativt och flexibelt. Därför är det viktigt att skapa kontorsutrymmen som känns välkomnande, bekväma och som ett hem hemifrån.

Omgivning

Ett stenkast från Kungsträdgården. Parkeringshus i Gallerian och NK.

Kommunikationer

Tunnelbana T-Centralen, Kungsträdgården och Östermalmstorg. Ett flertal busslinjer finns i området samt spårvagn till Djurgården.

Planlösning

Nyrenoverade privata kontor i Tändstickspalatset med tillgång till gemensamma lounge ytor, matsal, kök, gym och reception.

Parkering

Nej

Service

Vi erbjuder ett modernt gym och kemtvätt för våra hyresgäster. NK ligger nära med sitt utbud, butiker och saluhall, Gallerian med all möjlig shopping, Apotek, restauranger och ett stenkast från fina Kungsträdgården.

Vägbeskrivning

Västra Trädgårdsgatan löper mellan Hamngatan och Operahuset, Tändstickspalatset ligger, sett från Hamngatan och NK´s huvudentré, 100 m in på gatan.

Närliggande företag

Volvo, Protector, Hamilton, Sydkraft, A&D, Alantra Nordics, MCF Corporate Finance mfl.

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Tändstickspalatset skulle byggas snabbt. Ivar Kreuger, en gång världens rikaste man, behövde ett monument över sin framgång. En byggnad som speglade hans ställning till det moderna och hans goda smak. Huset byggdes därför ovanligt fort mellan 1926-1928 av ett sorts "dream team" bestående av arkitekter, formgivare och konstnärer. Grünewald, Milles, Tengbom och Malmsten. Namn som än idag förknippas med god stil och klass. Idag är Tändstickspalatset återigen en plats för Sveriges främsta företagare och förnyare. Precis som på 20-talet är det ett slags bevis på Sveriges ställning internationellt och ett monument över att allt är möjligt.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen