Mark / tomt, Herrestads Torsberg, Svenseröd, E6, TORP Köpcentrum, IKEA, Uddevalla

  • 50 000 m²

Här finns ca 50 000 m2 ledig attraktiv mark för etableringsytor och industritomter i Uddevalla, vid Herrestad vid E6, Torp Köpcentrum och IKEA. Direkt vid E6 i Uddevalla har vi utvecklat en fantastiskmöjlighet till nybyggnationer med ett mycket bra, gynnsamt och strategiskt läge. Etableringsytorna har ett unikt läge som ligger på båda sidor om E6 vid Torsberg, Svenseröd, Bången och Geddeknippeln. Här erbjuder vi Er att hyra lokaler för handel, industri, lager eller logistik....


Lokaltyper Mark / tomt / Produktionslokal / Lagerlokal / Kontorshotell / Övrig lokal / Träningslokal / gym / Utbildningslokal / Livsmedelslokal / Kontor / Lager / Nyproduktion / Vårdlokal / Logistiklokal
Total yta 50 000 m²
Adress Herrestads Torsberg, Svenseröd, E6, TORP Köpcentrum, IKEA
Område Uddevalla
Kommun Uddevalla kommun
Objektsnummer 41934782

Beskrivning

Vi har ca 50 000 m2 lediga attraktiva etableringsytor och industritomter för uthyrning i Uddevalla, Herrestads Torsberg vid E6, Torp Köpcentrum och IKEA.
Vi bygger och hyr ut till Er! Hyr lediga lokaler som passar till handel, industri, lager eller logistik i ett expansivt område med ökad efterfrågan.
Direkt vid E6 i Uddevalla har vi utvecklat denna fantastiska möjlighet till nybyggnationer med ett mycket bra, gynnsamt och strategiskt läge.
Vi har nu utökat och har ledig mark på ca 50 000 m2 uppdelat på 4-5 ytor. Etableringsytorna har ett unikt läge och ligger på båda sidor om E6 vid Torsberg/Svenseröd, Bången och Geddeknippeln med närhet till Torp Handelscentrum.
Vi har tomter vid våra nybyggda fastigheter med företagslokaler och padelhall på Torsberg/Svenseröd sidan. Etableringsytor finns på andra sidan motorvägen vid Geddeknippeln/Bången.

Vi möter behovet och öppnar upp möjligheter för företag med div användningsområden för att tillsammans utveckla detta otroliga expanderingsläge.
Söker ni logistikfastighet? Eller vill ni hyra lager?

Inom området har vi nyproducerat 3 egna fastigheter med 26 st företags och lagerlokaler.
På ytterligare en av tomterna har vi byggt en Industrihall/Lager á 2 200 m2 som finns ledig för uthyrning.

Detta är ett otroligt expanderingsläge med stor utvecklingspotential. Ett strategiskt mycket bra läge!
På dessa övriga tomter/ytor finns det möjlighet till att uppföra företagslokaler till er verksamhet. Vi nyproducerar och erbjuder Er att hyra handel, industri, lager eller logistik lokaler. Vi är konkurrenskraftiga när det gäller nyproducerade fastigheter och anläggningar inom logistikmarknaden.

Lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp.
Enligt årsmedelsdygnsstatistiken (ÅDT) så passerar det 22 830 fordon/dygn på aktuell sträcka på E6, vid området. Med minst två personer i varje fordon så är det närmare 46 000 kontakter/dygn eller 322 000 kontakter/vecka. Sommartid är det ca 37 000 – 38 000 fordon/dygn.
Strategiskt bra läge, 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge.

Här finns närhet och möjligheter till allt som kan behövas för att Ni skall kunna bygga och utveckla Ert företag. Vi bygger och hyr ut till Er!
Kontakta Tomas för mer information 070-637 21 00 eller tomas@tomasgravare.se
Besök gärna vår hemsida för mer information, bilder, övriga fastigheter och lediga lokaler; www.tomasgravare.se

Närliggande företag

IKEA, Torps Köpcentrum, Östra Torps Handelsplats, Herrestads Industriområde, Norgården, Frölands Industriområde


Karta

Bilder på lokalen