Kontor, Hästhagsvägen 1, Södra, Helsingborg

  • 236 m²

Ledigt kontor på andra våningen med ljusa rum i olika storlekar.


Lokaltyp Kontor
Total yta 236 m²
Adress Hästhagsvägen 1
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41890540

Beskrivning

Välkomna till en kontorslokal, om ca 236 kvm, med möjlighet att stycka av 140 respektive 96 kvm. Önskas större yta finns möjlighet att hyra hela våningsplanet och då komplettera med angränsande kontorslokal om 240 kvm.

Kontorslokal på andra våningen med hiss

Kontoret är fördelat på två större kontorslandskap med fantastiskt ljusinsläpp och plats för 24 arbetsplatser. Intill fastigheten finns livsmedelsbutik och detaljhandel. Som hyresgäst kan ni vara med och anpassa planlösningen efter era behov och omvandla detta till er framtida drömlokal.

Goda parkeringsmöjligheter utanför lokalen

Välkomna att kontakta oss för en visning!

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser in till centrum och en bit bort i området finns även Ramlösa station där tågen går med jämna mellanrum till alla närliggande städer. Närhet till E4:an och E6:an.

Service

Inom promenadavstånd finns de ett flertal grönområden, gym, matvarubutiker, affärer och restauranger. Här finner ni mat från alla världenshörn, allt från turkisk mat på Bosphorus, thailändsk mat på Phuun Thai till svensk husmanskost på restaurang Koppargrytan. Planteringen ligger intill hamnområdet i södra Helsingborg och är knappt 2 kilometer från centrala Helsingborg. I utkanten av området finns Lidl, Willys, Coop, Jysk samt Dollarstore.


Karta

Bilder på lokalen