Kontor, Hästhagsvägen 1, Södra, Helsingborg

  • 140–236 m²

Ledigt kontor på andra våningen med ljusa rum i olika storlekar.


Lokaltyp Kontor
Total yta 140–236 m²
Adress Hästhagsvägen 1
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41890540

Beskrivning

Rymlig kontorslokal på bästa läge på Planteringen. Kontorslokal på cirka 140–236 kvm. Kontoret är fördelat på 2 större kontorslandskap med plats för cirka 25 arbetsplatser. Kontoret ligger på andra våningen med fantastiskt ljusinsläpp. Fastigheten ligger intill ett köpcentrum med livsmedel och detaljhandel.

Goda parkeringsmöjligheter i närheten av lokalen som gör det smidigt för alla anställda samt besökare. Fiber finns i fastigheten.

Som ny hyresgäst kan ni vara med och anpassa planlösningen efter era behov och omvandla detta till er framtida drömlokal.

Välkomna att kontakta oss för en visning.

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser in till centrum och en bit bort i området finns även Ramlösa station där tågen går med jämna mellanrum till alla närliggande städer. Närhet till E4:an och E6:an.

Service

En fantastisk stadsdel i södra Helsingborg. Inom promenadavstånd finns de ett flertal grönområden, gym, matvarubutiker, affärer och restauranger. Här finner ni mat från alla världenshörn, allt från turkisk mat på Bosphorus, thailändsk mat på Phuun Thai till svensk husmanskost på restaurang Koppargrytan. Planteringen ligger intill hamnområdet i södra Helsingborg och är knappt 2 kilometer från centrala Helsingborg. Denna stadsdel fick sitt namn av de stora tallplanteringarna från 1800-talets början som skulle binda flygsanden i området. I utkanten av området finns Lidl, Willys, Coop, Jysk samt Dollarstore. Om man fortsätter söderut kommer man till Råå som är ett gammalt fiskeläge. Även där finner ni ett flertal restarunger, affärer samt vårdcentral.
I området finns stora parker och lekplatser.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen