Kontor, Grevgatan 20 G, Nynäshamn

  • 4 881 m²

Storslagen omsorgsfastighet i Nynäshamns skärgård


Lokaltyp Kontor
Total yta 4 881 m²
Adress Grevgatan 20 G
Kommun Nynäshamns kommun
Byggår 1994
Hiss Nej
Objektsnummer 41963105

Beskrivning

Unik möjlighet att etablera sig i naturskön skärgårdsmiljö endast några minuter från Nynäshamns stadskärna. Denna pampiga byggnad har tidigare inrymt en stor omsorgsverksamhet och ses som en ändamålsenlig och optimal byggnad för just den typen av funktion. Byggnaden består totalt av fyra stycken våningar med tillhörande källarutrymme fördelat på cirka 5 700 kvm. Den uthyrningsbara lokalen är uppdelad på de tre första våningarna samt källarvåningen med en totalt yta på cirka 4 900 kvm. Högst upp i byggnaden finns 800 kvm kontorsytor som även dessa är tillgängliga för uthyrning.

Bottenplan samt plan 1 och 2 är sedan tidigare utformade för specifikt äldreboende, vårdboende eller liknande vårdenhetsboende men kan även anpassas utefter förfrågan. I källarplan återfinns bland annat personalutrymmen, omklädningsrum, förråd samt övriga ytor för liknande ändamål. Denna lokal är unik i sitt slag och inrymmer enorm potential för att bedriva en långsiktig verksamhet.

Varmt välkommen att kontakta oss på Victoriahem för vidare information!

Omgivning

Fastigheten är belägen på skärgårdsön Trehörningen endast någon kilometer från Nynäshamns stadskärna. Hela ön karakteriseras av ett typiskt skärgårdslandskap med naturen runt varje hörn. På ön återfinns även ett populärt villaområde med anknytningar till både kulturhistoriska och miljömässiga perspektiv. Där arkitektoniska drag har bevarats i stor utsträckning.

Kommunikationer

Kommunikationer till fastigheten sker smidigt via Oscarsbron med bil alternativt via fots. Trehörningen nås från Stockholm med bil på cirka 40 minuter. Det går även att ta sig kollektivt via pendeltåg och buss med avstigning på Nynäshamns Station är det sedan gångavstånd till ön.

Service

Med Nynäshamns stadskärna runt hörnet finns det gott om närservice i området. Med allt ifrån vårdcentraler, apotek och mataffärer till detaljhandelsbutiker och diverse servicebutiker.


Karta