Kontor, Florettgatan 4, Berga, Helsingborg

  • 404 m²

Ledigt kontor på Berga i Helsingborg. Ljusa kontorslokaler med härliga glaspartier. Från köket finns utgång till en stor terrass. Goda...


Lokaltyp Kontor
Total yta 404 m²
Adress Florettgatan 4
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41844501
Bifogade filer

Beskrivning

En trappa upp finner ni dessa ljusa kontorslokaler med härliga glaspartier. Från köket finns utgång till en stor terrass. Bra läge på Berga med goda parkeringsmöjligheter samt gångavstånd till tåget. Lokalen har stort omklädningsrum, dusch och bastu.  Fiber finns i fastigheten.

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Maria Station 100 meter bort och till närmaste hållplats för regionsbussarna är det 450 meter.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel. En kort promenad från fastigheten finns Scandic och Biltema.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen