Kontorshotell, Florettgatan 29C, Berga, Helsingborg

  • 12–24 m²

På utmärkt läge i det expansiva företagsområdet Berga finner ni vårt breda utbud av kontorshotell..


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 12–24 m²
Adress Florettgatan 29C
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41838204

Beskrivning

På utmärkt läge, i Bergas expansiva företagsområde, finner ni vårt breda utbud av kontorshotell. Perfekt till den mindre verksamheten eller egenföretagare som gärna vill ha en daglig mötesplats för att utbyta idéer med företag från olika branscher.

Modernt kontorshotell med digitalt bokningssystem

Längs med korridorerna, med genomgående textilgolv och ljudisolerade skjutdörrar, radar kontorsrum upp sig i olika storlekar. I varje rum har ni gott om ljusinsläpp och utrymme för skrivbord, bokhyllor och i vissa fall loungehörna. I mitten av lokalen hittar ni gemensamma konferensrum med digitalt bokningssystem. Lokalen har även en välkomnande lobby med loungeområde. På andra våningen hittar ni det moderna köket med gott om matgrupper som bjuder in till trevliga lunchstunder.

Bra parkeringsmöjligheter utanför lokalen och laddstolpar finns att hyra

Välkomna att kontakta oss för en visning!

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Området ligger i nära anslutning till motorvägen med E4/E6 både norrut och söderut. God parkeringsmöjligheter finns i hela området. Från Maria Station når du Helsingborg C på 6 minuter. Området trafikeras även med både lokal- och regionbussar.

Service

Inom promenadavstånd finns grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger. Tre kilometer bort finns Väla centrum med shopping, apotek, matvarubutik och restauranger. I området finns även serviceutbud för bil och fordon samt cykel.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen