Kontorshotell, Florettgatan 29C, Berga, Helsingborg

  • 12–24 m²

På utmärkt läge i det expansiva företagsområdet Berga finner ni vårt breda utbud av kontorshotell..


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 12–24 m²
Adress Florettgatan 29C
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41838204

Beskrivning

På utmärkt läge i det expansiva företagsområdet Berga finner ni vårt breda utbud av kontorshotell.

Välj det perfekta kontorshotellet för dig och börja arbeta bredvid likasinnade företagare och entreprenörer i våra delade kontorsutrymmen.

Här finns rum från 12 kvm och större. Kontorshotellet har gemensamt kök, wc och konferensrum, bra parkeringsmöjligheter samt fiber in i varje rum.

Genomgående textilgolv och ljudisolerade skjutdörrar till varje rum. Här finner ni en modern och flexibel tappning på nuvarande kontorslösningar. Passar perfekt till en mindre verksamt eller egenföretagare som gärna vill dela frukost och ha en daglig mötesplats att utbyta idéer och kunskaper med andra företag och branscher.

 

Välkomna att kontakta oss för en visning.

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Området ligger i nära anslutning till motorvägen med E4/E6 både norrut och söderut. God parkeringsmöjligheter finns i hela området. Från Maria Station når du Helsingborg C på 6 minuter. Området trafikeras även med både lokal- och regionbussar.

Service

Inom promenadavstånd finns grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger. Tre kilometer bort finns Väla centrum med shopping, apotek, matvarubutik och restauranger. I området finns även serviceutbud för bil och fordon samt cykel.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen