Kontor, Florettgatan 27, Berga, Helsingborg

  • 340–1 434 m²

Längs med 111:an finns kontor från 340 - 897 kvm. En våning under finns lager på ca 540 kvm med 5 portar.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 340–1 434 m²
Adress Florettgatan 27
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41938585
Bifogade filer

Beskrivning

På ett av Bergas bästa läge ligger detta rymliga kontor på upp till 897 kvadratmeter. Med fönster i tre väderstreck får lokalen ett fantastiskt ljusinsläpp över kontorsytorna. Här har ni chansen att anpassa planlösningen efter era behov och göra detta till ett framtida drömkontor.

I nuläget finns här flera separata kontorsrum som enkelt kan göras om till en öppen planlösning. Lättillgängliga mötesrum i olika storlekar, loungeyta i anslutning till pentry samt en väl tilltagen öppen yta för lunch- och fikapauser.

På våningen under finns möjlighet till lager och verkstad med ett eget pentry och omklädningsrum på ca 540 kvadratmeter. Detta är en lokal med fri takhöjd på 4,20 meter och 5 anslutande portar. 

Intill fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter för både medarbetare och kunder.

Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Området ligger i nära anslutning till motorvägen med E4/E6 både norrut och söderut. God parkeringsmöjligheter finns i hela området. Från Maria Station når du Helsingborg C på 6 minuter. Området trafikeras även med både lokal- och regionbussar.

Service

Inom promenadavstånd finns grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger. Tre kilometer bort finns Väla centrum med shopping, apotek, matvarubutik och restauranger. I området finns även serviceutbud för bil och fordon samt cykel.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen