Kontor, E A Rosengrens Gata 1, Högsbo-Sisjön, Göteborg

  • 805 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 67 083 - 120 750 kr/mån

Fräscht kontor med bra standard. Blandad planlösning med några sep. rum/mötes-/konferensrum och en större öppen och flexibel kontorsyta.


Lokaltyp Kontor
Total yta 805 m²
Adress E A Rosengrens Gata 1
Område Högsbo-Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942894
Områdeshyra 67 083 - 120 750 kr/mån
1 000 - 1 800 kr/m²/år

Beskrivning

Här kan vi erbjuda en fräsch kontorsyta i ett synligt och lättillgängligt läge, med bästa placering i Högsbo. Lokalen har blandad planlösning, med mestadels öppet kontorslandskap. Idag finns 3st konferensrum varav två av dem kan öppnas upp till ett större med plats för 30 personer. 2st mötesrum/ samtalsrum i direkt anslutning till entrén. Här finns omklädningsrum, dusch och 5st WC. Lokalen har i utgångsläget god standard och kan anpassas ytterligare för nästa hyresgäst.

Fastigheten har strategiskt och synligt läge nära Dag Hammarskjöldsleden och nås enkelt med bil och allmänna kommunikationer. Bra med parkering runt fastigheten som kan hyras till. Närhet till Sisjöns/Högsbo handelsområde och Frölunda Torg med all tänkbar service.

Omgivning

Fastigheten ligger stragtegiskt, nära både stan och Sisjön och med ett bra skyltläge.

Kommunikationer

Lätt att ta sig till fastigheten med både bil och buss. Nära de stora lederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Linjerna 82 och 758 stannar alldeles i närheten och tar dig in till Marklandsgatan på 15 min. Gångavstånd till Radiomotet som trafikerar flertalet linjer, inklusive tre expresslinjer. Bra cykelväg in till stan, tar ca 15 min till Linnéstan.

Parkering

29 parkeringsplatser. Går att hyra.

Service

De välkända handelsplatserna Frölunda Torg, 421 och Sisjö Centrum ligger alldeles i närheten. Till stan/Linné tar man sig på några minuter med bil eller med buss.


Karta
Visa på kartan: