Kontor, Carl Krooks Gata 24, Centrum, Helsingborg

  • 915 m²

Välkommen till en trevlig kontorslokal om 915 kvm, i centrala Helsingborg. När du kliver in i lokalen möts du av en öppen planlösning och rymliga ytor.


Lokaltyp Kontor
Total yta 915 m²
Adress Carl Krooks Gata 24
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41948884

Beskrivning

Välkommen till en trevlig kontorslokal i centrala Helsingborg. När ni kliver in i lokalen möts ni av en öppen planlösning, rymliga ytor och stora fönster med genomgående ljusinsläpp.

Trivsam och modern kontorslokal

I dagsläget är lokalen anpassad för ca 55 kontorsplatser i ett öppet landskap. Här hittar ni trivsamma loungeutrymmen kompletterat med konferens- och mötesrum i varierande storlek. I den centrala delen finns ett pausrum med kök för trevliga lunchstunder med arbetskamraterna.

På centralt läge i Helsingborg

På andra sidan gatan ligger Södergallerian med sitt breda utbud av restauranger, gym, parkering och andra bekvämligheter. Fastigheten är placerad i närheten av Malmöleden vilket ger snabb tillgång till E6:an och övriga Europavägar med bil.

Varmt välkommen att boka visning!

Omgivning

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Kommunikationer

Södercity med stadsbusstrafik. Närhet till Helsingborg C, Helsingborgs färje-, buss-, och tågstation.

Service

Centralt belägen fastighet med närhet till restauranger, kaféer, bank, butiker, bibliotek, simhall, mm.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen