Kontorshotell, Blockgatan 8, Väla Södra / Väla Norra, Helsingborg

  • 14–39 m²

Kontorshotell på Väla utanför Helsingborg. Lediga rum från 10 kvm. Gemensamt kök och konferensrum, bra parkeringsmöjligheter samt fiber in i varje rum.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 14–39 m²
Adress Blockgatan 8
Område Väla Södra / Väla Norra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41844618

Beskrivning

På Väla södra erbjuder vi möjlighet att hyra kontorsrum från 14 kvm och uppåt. Perfekt för er som vill ingå i ett nätverk av andra företagare och ta del av Väla södras trevliga näringsliv!

Moderna gemensamma ytor och rymligt kök

När ni kliver in på arbetsplatsen möts ni av ett stort kök- och pausrum, som bjuder in till trevliga fikastunder med grannarna. Kontorshotellet erbjuder rymliga kontorsrum med plats för minst 2 skrivbord i varje rum. Här kan ert företag växa utan att behöva flytta, då några av kontorsrummen erbjuder hela 39 kvm med plats för 4 skrivbord. Det gemensamma konferensrummet kan bokas vid behov.

Fastigheten och parkeringen är inhägnad med säkerhetsstaket

Upplev flexibiliteten med ett kontorshotell, välkommen att boka visning!

Omgivning

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Kommunikationer

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats ligger 250 meter bort och trafikeras av stadsbuss.

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 3 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns på Berga som ligger 2,5 kilometer norr om fastigheten, här hittar du ett tiotal lunchrestauranger. I närområdet finns flera enklare lunchställen.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen