Kontor, Arlanda, Arlanda, Stockholm-arlanda

  • 210–3 000 m²

Kontor med bästa flygplatsläge på Stockholm Arlanda Airport.


Lokaltyp Kontor
Total yta 210–3 000 m²
Adress Arlanda
Område Arlanda
Kommun Sigtuna kommun
Byggår 2018
Objektsnummer 41946220

Beskrivning

Välkommen till Office One – kontor med hela världen runt hörnet.

Office One är ett nybyggt kontorshus med ett mycket centralt läge på Stockholm Arlanda Airport, alldeles intill flygplatsens terminaler, kommunikationer, hotell och annat serviceutbud. Med ett kontor här jobbar du nära både Stockholm och Uppsala – och kommer samtidigt närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen.

Flexibla kontorslösningar

Office One inrymmer 15 000 kvadratmeter kontorsyta fördelad på tio våningsplan. Här får du möjligheten att skapa en unik mötesplats utifrån dina behov. Oavsett vilka förutsättningar du har kan vi erbjuda flexibla lösningar som passar dig och ditt företag.

Miljöcertifierad byggnad

Byggnaden är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Den är försedd med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation och är certifierad enligt BREEAM-SE, nivå Excellent. BREEAM är ett miljöcertifieringssystem för byggnader och Excellent är den nästa högsta betygsnivån.

Planlösning

Huset är projekterat för öppen planlösning i kombination med mötesrum.

Parkering

Ja

Service

NÄRSERVICE: Office One ligger precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att du har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Skyltläge

Möjlighet till skylt på fasaden.

Övrigt

ÖVRIGT: United Spaces, en av Nordens ledande aktörer inom coworking är etablerade i Office One. United Spaces erbjuder både flexibla kontorslösningar och förstklassiga mötesrum. Läs mer på unitedspaces.com/arlanda.


Karta

Bilder på lokalen