Kontor, Sölvegatan 43, Ideon, Lund

  • 318 m²

Här möts du av separata kontorsrum samt öppet landskap som övergår i en väl tilltagen pentryyta med relaxhörna. Här kombineras kontor med labbmiljö.


Lokaltyp Kontor
Total yta 318 m²
Adress Sölvegatan 43
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41844917
Bifogade filer

Beskrivning

I denna lokal möts du av separata kontorsrum samt öppet landskap som övergår i en väl tilltagen pentryyta med relaxhörna. Här kombineras kontor med labbmiljö samt gott om ytor för förvaring/verkstad. Mitt i det ljusa kontorslandskapet finns ett stort mötesrum som kan nås från två håll. 

På Ideon sitter du omgivningen av framgångsrika företag i en inspirerande innovationsmiljö. I närområdet finns flera restauranger och hotell samt bra kommunikationer. 

Välkommen att kontakta oss för att uppleva denna lokal på plats!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Hållplatsen Ideontorget ligger precis runt hörnet.Bilder på lokalen