Kontor, Muskötgatan 4, Berga, Helsingborg

  • 648 m²

Modernt och rymligt lager för förvaring eller produktion på Berga. Kanske ett inspirerande showroom. Snyggt kontor med mycket ljusinsläpp och modernt kök.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 648 m²
Adress Muskötgatan 4
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41940300
Bifogade filer

Beskrivning

Modernt och rymligt lager för förvaring eller produktion. Kanske ett inspirerande showroom.

Snyggt kontor med mycket ljusinsläpp och modernt kök. Finns även kök och wc/dusch i lagerdelen. 

Fastigheten har säkerhetsstängsel och här finns goda parkeringsmöjligheter och laddplatser att hyra.

Lokalen blir ledig i sommar och passar inte för verksamhet med bilar.

På detta inhägnade område finns idag butiker, gym, lager och kontor.

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Maria Station 450 och till närmaste hållplats för regionbussarna är det 350 meter.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel. En kort promenad från fastigheten finns Scandic och Biltema.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen