Kontorshotell, Mässans gata 10, Göteborg Centrum, Göteborg

  • 36 m²

Hyr ett kontor med svårslaget läge mitt i Göteborg City!


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 36 m²
Adress Mässans gata 10
Område Göteborg Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Reception, event & mötesrum, wifi, städning
Objektsnummer 41951225

Beskrivning

Just nu har vi ett större kontor ledigt som passar perfekt för er som är 7-10 personer. Här har du möjlighet att inreda och designa ditt kontor så det passar just ditt företag och stil.

Som medlemsföretag har du tillgång till ditt kontor och anläggningen dygnet runt, har möjlighet att nätverka på events, podda i vår poddstudio och tar del av trevliga förmåner hos våra utvalda samarbetspartners så som Gothia Towers, Nordic Wellness och Steinbrenner & Nyberg.  I månadshyran ingår även timmar att nyttja i våra trevliga mötesrum och designade möteslokaler. Som medlem får du, utöver tillgång till kontorshotellet på Mässans gatan, även fri tillgång till kontorshotellen på Teatergatan 19 samt City Office i Stockholm när du är på besök i huvudstaden.

Vi tar inga medlemsavgifter vilket gör det flexibelt att själva välja hur många ni önskar vara på plats på ert kontor.


Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning!

Kommunikationer

Vi erbjuder ett smidigt cityläge precis vid knutpunkten Korsvägen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bil eller cykel. För dig som önskar ta bilen till jobbet erbjuder vi parkeringsmöjligheter i garage, precis i anslutning till vår anläggning. Cyklar du till kontoret har du möjlighet att parkera i ett låst cykelgarage där din cykel skyddas av ett skärmtak. Ett kontorsläge på guldläge helt enkelt!

Parkering

Ja

Övrigt

I hyran ingår bland annat bemannad reception, wifi och städning samt timmar att nyttja i våra unikt designade mötesrum. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till våra designade lounger och kök och blir inbjuden till populära events och nätverksträffar.

Söker du en annan typ av kontorslösning? Kontakta oss så arbetar vi tillsammans fram ett förslag som passar dina behov.

Varmt välkommen till World Trade Center Göteborg!


Karta

Bilder på lokalen