Kontor, Vretenvägen 9, Solna strand, Solna

  • 327 m²
  • Enligt överenskommelse

Hörnlokal med gott om ljusinsläpp, möjligt till snabbt tillträde.


Lokaltyp Kontor
Total yta 327 m²
Adress Vretenvägen 9
Område Solna strand
Kommun Solna kommun
Byggår 1974
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943000
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Vretenvägen 9! Denna hörnlokal på våning 2 erbjuder ett generöst ljusinsläpp, öppen planlösning som främjar samarbete och kreativitet. Lokalen är i gott skick och uthyres i befintligt skick, möjligt till snabbt tillträde.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Planlösning

Med en större del öppen planlösning skapas en dynamisk miljö där samarbete är enkelt. Här finns gott om plats för team att samlas och arbeta tillsammans samtidigt som individuella arbetsstationer ger möjlighet till koncentrerat arbete när det behövs.

Parkering

Parkerings-och garageplatser finns att hyra tillhörande fastigheten.

Service

Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger varav den populära Villa Wera, vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen, ligger längre ned på gatan. Här finns även pressbyrå, bankomat och ett nytt fräscht gym i strax intill. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd cirka fem minuter bort i Sundbybergs centrum.


Karta