Kontor, Röntgenvägen 2, Solna strand, Solna

  • 2 300 m²
  • Enligt överenskommelse

Fantastisk lokal med upp till 3 meter i takhöjd. Gemensam reception samt populära Restaurang S med konferensanläggning i fastigheten.


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 300 m²
Adress Röntgenvägen 2
Område Solna strand
Kommun Solna kommun
Byggår 1972
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943001
Bifogade filer

Kommunikationer

Kommunikationsläget kan knappast vara bättre. Några minuters promenad bort finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sommartid kan du även ta båt till jobbet som går från Riddarholmen via Alvik till Solna strand och är gratis för Humlegårdens hyresgäster.

Planlösning

Flexibel och yteffektiv planlösning kontorslösningar med mötesrum i mittkärnan. Lokalen har mycket god takhöjd med upp till 3 meter till undertak. Här finns alla möjligheter att skapa ert drömkontor!

Parkering

Ett nybyggt parkeringshus ligger alldeles intill fastigheten.

Service

I fastigheten ligger den mycket populära Restaurang S och här finns även en konferensanläggning där det största mötesrummet tar ända upp till 150 personer. På entréplanet finns en för fastigheten gemensam reception som erbjuder FM-tjänster i form av bland annat; kemtvätt, skrädderi, skomakeri och bildäcksbyte. I källarplanet finns ett gym/motionshall. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar och även gym, bankomat och Pressbyrå. Till Sundbyberg tar det cirka fem minuter att promenera och här finner du all övrig service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen