Kontorshotell, Florettgatan 14, Berga, Helsingborg

  • 12 - 20 m²

Ett möblerat livsstilskontor på Bergas bästa läge. Allting är färdigmöblerat. Det finns rum mellan 12-20 kvm, likväl som öppna landskap.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 12 - 20 m²
Adress Florettgatan 14
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41927526

Beskrivning

Nu har vi skapat Helsingborgs nästa kontorshotell. Ett möblerat livsstilskontor med moderna installationer på Bergas bästa läge. Allting är färdigmöblerat, kontorsrum såväl som konferensrum och gemensamma ytor. Det finns rum mellan 12-20 kvm, likväl som öppna landskap. Valet är ditt. Det är bara för dig att komma till jobbet, så fixar vi resten. Flytta hit. Välj en plats. Börja jobba.

Här kan du läsa mer om Berga kontorshotell

Omgivning

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 150 meter bort som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2 eller Muskötgatan 225 meter bort som trafikeras av linje 22. Till närmaste hållplats för regionbussarna mot Höganäs är det 450 meter.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen