Kontorshotell, Florettgatan 14, Berga, Helsingborg

  • 12–20 m²

Möblerat livsstilskontor på Bergas bästa läge. Allting är färdigmöblerat. Det finns rum mellan 12-20 kvm och öppna landskap.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 12–20 m²
Adress Florettgatan 14
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41927526

Beskrivning

Här har vi skapat Helsingborgs nästa kontorshotell. Ett möblerat livsstilskontor med moderna installationer på Bergas bästa läge. Allting är färdigmöblerat, kontorsrum såväl som konferensrum och gemensamma ytor. Det finns rum mellan 12-20 kvm och öppna landskap. Valet är ditt. Det är bara för dig att komma till jobbet, så fixar vi resten. Flytta hit. Välj en plats. Börja jobba.

Här kan du läsa mer om Berga kontorshotell

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. I den egna fastigheten finns en restaurang med flera restauranger ett stenkast bort.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen