Kontor, Finlandsgatan 52, Kista, Stockholm

  • 310 m²
  • Enligt överenskommelse

Modernt kontor högst upp i fastigheten med flexibel planlösning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 310 m²
Adress Finlandsgatan 52
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943308

Beskrivning

Kista Bright är den perfekta platsen för dig som vill ta rygg på den digitala världens mest intressanta revolutionärer i Nordens ledande ICT-område. Här kommer ert DNA att påverkas och digitaliseringen bli en än mer naturlig del av verksamheten, med allt vad det innebär för utveckling av nya produkter och tjänster. Här finns företagen, här finns hjärnorna och här finns forskningen. En arena för framtidens teknik - en miljö för framtidens idéer.

Mitt i detta paradis för digitalisering kan vi erbjuda effektiva och flexibla kontor bara 350 meter från Akalla tunnelbanestation. Kontoret är högst upp i fastigheten och har en flexibel planlösning. Härligt ljusinsläpp och trivsamd rymd. Ytskikten håller en hög och modern standard så det är i princip bara att flytta in och fokusera på din verksamhet.

Omgivning

I Kista Bright är känslan global, heterogen och stimulerande. Här är det tryggt att vistas, både under dag- och kvällstid. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Kommunikationer

Kommunikationer
Kista Bright ligger i ett utmärkt kommunikationsläge. Kontoret ligger ca 350 meter från Akalla tunnelbanestation och det tar 20 minuter från T-Centralen. Åker du bil har du närhet till både E4 och E18, härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttle bus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid mellan 11.00 - 13.00. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar.

Förbifart Stockholm kommer att gå från dagens E 4/E 20 i Kungens kurva i söder till Kista Bright och Häggvik norr om Stockholm. När den är klar kommer det att ta bara 15 minuter från Kungens kurva med bil eller buss. Avfarten från förbifarten kommer att ligga vid Kista Bright vilket gör stadsdelen till Kista Science Citys nya entré, både söder- och norrifrån. T-banan förlängs norrut till Barkarby station med tillgång till pendeltåg (2026) och till Nacka och Hagsätra söderut (2030). Stadsdelen blir tack vare det ännu mera tillgänglig för dig som åker kollektivt.

Planlösning

Rumsindelat

Parkering

Det finns gott om garage & parkeringsplatser i området.

Service

På Finlandsgatan finns ett antal restauranger, caféer samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare fler restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatskedjor samt Good Morning Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, restauranger, biograf, bowling, gocart, apotek & banker når du med 5 minuters bilfärd, alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

Vårt nybyggda gym finner du på Finlandsgatan 10, här erbjuds våra hyresgäster möjlighet att träna i anslutning till sitt arbete. Gymmen är utrustade med löpband, cyklar, fria vikter och träningsmaskiner. Det finns omklädningsrum med duschar för dam respektive herr.


Karta

Bilder på lokalen