Kontor, Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo, Göteborg

  • 10–24 m²

Prisvärda kontorsrum i ljus och fräsch miljö, med tillgång till gemensamhetsytor, konferensrum och lounge/mötesrum. Bra parkeringsmöjligheter och en problemfri kontorslösning för er!


Lokaltyp Kontor
Total yta 10–24 m²
Adress Hulda Lindgrens gata 8
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41926966
Bifogade filer

Beskrivning

Få alla fördelarna med ett större kontor! Från 3 490 kr/månad per rum. I kontorshotellet Cogito kan du hyra kontor på 10-31 kvm med tillgång till gemensamhetsytor, konferensrum och lounge/mötesrum. Det finns även möjlighet att hyra förråd. Lokalerna har god inomhusmiljö (kyld tilluft).

Du som hyr kontorsplats här har tillgång till kök med kaffemaskin, pausytor, WC och dusch samt möjlighet till bredbandsuppkoppling. I priserna ingår el, värme, kyla, fastighetsskatt, kaffe/te/choklad, tillgång till samtliga gemensamma utrymmen förutom konferensrum/mötesrum samt städning av rummet 1 ggr/vecka.

Parkering på fastigheten ingår och plats i varmgarage finns att hyra i byggnadens källarplan. Cykelparkering finns såväl utomhus som i garage.

Omgivning/natur

Högsbo Industriområde är ett av Göteborgs mest företagstäta områden och ligger strategiskt placerat intill Dag Hammarskjöldsleden, där man tar sig snabbt in till centrum. I nära anslutning finns även Söderleden som knyter an till E6 samt centrum och Hisingen.

Närservice

Här finns flera populära lunchrestauranger, nära till köpcentrum och service samt väl fungerande kollektivtrafik.

Kommunikationer

Busshållplats finns inom kort promenadavstånd på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där många spårvagnar och bussar stannar

Är du intresserad av att hyra en kontorsplats här? Kontakta oss för mer information och visning.


Karta

Bilder på lokalen