Kontor, Olof Palmes Gata 29, Norrmalm, Stockholm

  • 10 - 50 m²
  • 3 208 - 22 708 kr/mån

Arbeta i ljusa och fräscha lokaler. Moderna kontor, mötesrum och coworking. Nyöppnat kontorshotell vid Norra Bantorget. http://www.regus.se/workspace/sweden/NorraBantorgetstockholm-?utm_source=Loka ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 10 - 50 m²
Adress Olof Palmes Gata 29
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41878075
Områdeshyra 3 208 - 22 708 kr/mån
3 850 - 5 450 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Arbeta i ljusa och fräscha lokaler. Moderna kontor, mötesrum och coworking. Nyöppnat kontorshotell vid Norra Bantorget.

http://www.regus.se/workspace/sweden/NorraBantorgetstockholm-?utm_source=Lokalguiden&utm_medium=portal

Parkering

Ja

Övrigt

Stockholm Norra Bantorget businesscenter ligger mitt i Stockholm, omgiven av de IT, teknik- och telekomföretag staden är känd för. Oavsett om du nätverkar eller bygger nya relationer, hittar du stora varumärken och smarta nystartade företag - allt på nära gångavstånd.
Vårt businesscenter på Norra Bantorget är en praktisk plats att arbeta på, med butiker och restauranger på bottenvåningen och ett stort ytterligare urval på gatorna runt omkring. Stockholms centralstation är belägen på mindre än fem minuters gångavstånd, perfekt för den som pendlar eller den som önskar att snabbt kunna ta sig till flygplatsen.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

* Allmänna villkor
Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.Bilder på lokalen