Kontor, Lilla Bommen 1, Centrum, Göteborg

  • 355 m²
  • 20220101


Lokaltyp Kontor
Total yta 355 m²
Adress Lilla Bommen 1
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20220101
Objektsnummer 41938638

Beskrivning

Nu finns chansen för er som vill sitta rumsindelat i ett modernt kontor med perfekt läge mitt i stan. Lokalen erbjuder 13 kontorsrum för ostört arbete men även en öppen och luftig yta för ett mindre kontorslandskap. I entrén välkomnas man av en trevlig lounge, här finns två WC och längre in i lokalen ett större konferensrum samt ett öppet socialt pentry kanske för en gemensam lunch eller kaffepaus med en kund eller kollega.
Med det centrala läget får ni nära till allt, såsom butiker, restauranger och all tänkbar service. Läget med endast några hundra meter till centralstationen, Nils Ericssonterminalen, Västlänkens kommande uppgång och direkt påfart till E45, gör det extremt smidigt att ta sig till och från kontoret.

Centralt med moderna kontorslösningar och service i fastigheten Läppstiftet
Fastigheten Läppstiftet erbjuder nytänkande kontorslösningar och här finns ett stort serviceutbud, som till exempel cykelgarage med service, restauranger, vinbar, reception och konferensbokning. Utanför dörren upplever ni ett dynamiskt område med urbana restauranger och direkt anknytning till Göta älv. Läget är perfekt för er som vill passa på att ta bästa plats när nya kvarteren runt Lilla Bommen transformeras, utvecklas och växer fram till en levande stadsdel för både arbete och fritid. Här kan ni avsluta arbetsveckan med en bit mat i gästhamnen eller varför inte besöka någon av Operans tidiga föreställningar, med fem minuters promenad från kontoret.

Detta är en lokal och ett område som bör upplevas, varmt välkommen att boka tid för visning! 

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Inom fastigheten finns ett antal uppmärkta parkeringsplatser vilka hyresgästerna hyr samt besöksparkering. P-däck P-tillstånd, som erhålls från Vasakronan, krävs vid parkering i p-däcket. Det ska placeras väl synligt i framrutan på bilen. I p-däcket finns inga numrerade p-platser, man ställer sig i valfri ruta. In- och utfart sker med passerkort. Vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig, personlig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av p-däcket sker en gång per kvartal. P-dekalen gäller ej på besöksparkeringen. Garage, källarplan I fastigheten finns ett antal fasta garageplatser för uthyrning. För tillträde behövs passerkort dygnet runt och vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av garaget sker en gång per kvartal. Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns parkering på planen under Göta Älv Bron. Betalning sker i p-automat. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls.

Service

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen