Kontor, Första Långgatan 22, Järntorget, Göteborg

  • 105 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontor nära Järntorget


Lokaltyp Kontor
Total yta 105 m²
Adress Första Långgatan 22
Område Järntorget
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952326

Beskrivning

Söker ni en mindre kontorslokal nära Järntorget kan vi nu erbjuda en lokal på Första Långgatan 22 om 105 kvm. Lokalen inrymmer ett kontorslandskap och två kontorsrum samt ett mindre pentry.

Lokalen är i behov av en uppfräschning och här kan ni som ny hyresgäst vara med och påverka.

Välkommen att kontakta mig för visning!

Omgivning

Våra lokaler vid Järntorget

Våra lokaler vid Järntorget hittar man bland annat på Första Långgatan. Kontor med utsikt över älven och hamninloppet. Och som dessutom har utmärkt skyltläge genom att de också vetter ut mot den stora genomfartsleden utanför. Fastigheterna är nyrenoverade och kontoren följaktligen fräscha, ljusa och moderna. Dessutom har vi möjlighet att erbjuda parkeringsplats i direkt anslutning till kontoren.

På Första och Andra Långgatan har vi dessutom ett antal butikslokaler med utmärkt läge i det levande kvarteret.

Butiker och service

Det är ett sant nöje att befinna sig vid Järnorget och längs Långgatorna med dess stora utbud av restauranger för såväl lunch som representationsmiddagar. Och för den som är sugen på shopping finns här allt ifrån antikviteter och kläder till begagnade skivor. Vill man istället ägna sig åt ett träningspass finns Hagabadets gym inom promenadavstånd. För den matintresserade finns Lilla Saluhallen med sitt utbud av specialiserade livsmedel och restauranger.

Kommunikationer

Med Järntorget som något av en knutpunkt för kollektivtrafiken är läget idealiskt vad gäller transporter via spårvagn och buss. Men även om biltrafiken stundtals kan vara tät går det relativt enkelt att nå området per bil också. Detta tack vare att en av stadens stora genomfartsleder passerar precis intill våra adresser, med parkeringshus i närheten och möjlighet att hyra garage i kontorsfastigheten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen