Kontor, Svetsarvägen 15, Solna

  • 1 - 20 m²
  • 71 - 1 417 kr/mån

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontoret med en flexibel arbetsplats på Solna Business Park! Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad. Pris från 890 sek/mån. http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/stockholm-solna-business-park?utm_source=Lokalguiden&utm_medium=portal...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 - 20 m²
Adress Svetsarvägen 15
Hiss Ja
Objektsnummer 41859974
Hyra 71 - 1 417 kr/mån
850 kr/m²/år

Beskrivning

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontoret med en flexibel arbetsplats på Solna Business Park!

Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Pris från 890 sek/mån.

http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/stockholm-solna-business-park?utm_source=Lokalguiden&utm_medium=portal

Planlösning

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.


Bilder på lokalen