Kontor, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 319 m²

Toppmodern lokal med flexibel planlösning


Lokaltyp Kontor
Total yta 319 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41844917

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Mycket fräsch kontorslokal belägen i Ideons flaggskepp Gateway. Här möts du av hög materialstandard, härlig rymd och milsvid utsikt från våning 7. Öppet kontorslandskap med loungeyta, mötesrum och pentry. Denna lokal är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats. Välkommen att kontakta oss för visning!

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensmöjligheter, bank och frisör finns i byggnaden. Gymmet som drivs av hotellet har Gateways kontorshyresgäster möjlighet att ansluta sig till, i huset finns även tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Övrigt

Precis vid infarten till Sveriges största och första science park tornar Lunds profilbyggnad - Ideon Gateway - upp sig. Hela 147 meter över havet, 19 våningar fördelade på 74 meter. Förrutom högklassiga kontor hyser Gateway även hotell med restauranger, bar och konferensanläggning. Hotelldelen drivs av Elite Hotel och konferensdelen drivs av Wihlborgs Fastigheter. Det är även vi som äger byggnaden.Bilder på lokalen