Kontor, Östra Hamngatan 17, Nordstaden, Göteborg

  • 30 - 300 m²
  • 5 000 - 82 500 kr/mån

Att arbeta i våra kontor innebär prestige för dig och lyx och elegans för dina kunder plus flexibilitet för din bekvämlighet, eftersom det kan stå klart för dig med en gång! Klicka här!!!


Lokaltyp Kontor
Total yta 30 - 300 m²
Adress Östra Hamngatan 17
Område Nordstaden
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41891834
Områdeshyra 5 000 - 82 500 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

FRAMGÅNG ANROPAR! Mer än en miljon företag arbetar redan hos oss!

Regus erbjuder ett privat kontor för dig och dina anställda, fullständigt möblerat och med den senaste tekniken, till överkomliga priser!

Du skulle kunna njuta av ett stort utrymme från 30 m2 till 300 m2i de mest strategiska affärsområdena i stan. Dra fördel av ett privat kontor till den lägsta kostnaden. Du får tillgång till säker och snabb internetuppkoppling. administrativt stöd och kontorsmöbler. Allt är klart med en gång!

Allt detta ingår i priset:

Posthantering, tillgång till administrativt stöd, kök, all utrustning och städning, affärslounge, tillgång till skrivare, skanner och kopiator, receptionist, kontorsmöbler, tillgång till mötesrum, förstklassigt internet och WiFi.

Vi har fler än 20 center i Sverige, med kontor från 5 m2 till 1000 m2 eller mer. Alla storlekar för alla budgetar.

Regus är världens största leverantör av flexibla kontorsplatser och kan motsvara behoven hos såväl stora som små företag. Vi förser varje dag mer än en miljon kunder med bekväma, högkvalitativa, fullt utrustade arbetsplatser där personer kan arbeta i antingen några minuter eller några år.

Ta reda på mer nu!!!

Villkor:

Ett totalt utrymme på 300 m2 inkluderar en gemensam kontorsplats i centrets affärslounge med kvalitetsmöbler och allmänna faciliteter som kök och reception. Priset är ungefärligt och beror på tillgång.

Mer information:
https://www.regus.se/office-space/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-%C3%96stra-hamngatan?utm_source=lokalguiden.se&utm_medium=portal

Parkering

NejBilder på lokalen